Elektrisch fiets Doetinchem

Zoek je naar de specialist in elektrische fietsen in de omgeving van Doetinchem? Dan ben je bij Fluit Tweewielers aan het juiste adres. Wij bieden in onze fietsenwinkel een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, zoals elektrische stadsfietsen, elektrische hybridefietsen, elektrische recreatiefietsen, elektrische mountainbikes, elektrische transportfietsen, elektrische moederfietsen, Speed Pedelecs, elektrische vouwfietsen en tweedehands elektrische fietsen. Elektrische fietsen zijn een steeds groter onderdeel van het straatbeeld. Door de elektrische trapondersteuning, kan men met minder kracht meer afstand afleggen.

Bij Fluit Tweewielers hebben we een ruim assortiment aan diverse fietsmerken. Denk daarbij aan Conway, Cortina, Flyer, Gazelle, Ghost, Giant, i:SY, Koga, Multicycle, Pegasus, Riese & Müller, Sparta, Victoria, Vogue en Winora. Kom langs in onze showroom en ontdek ons uitgebreide aanbod aan elektrische fietsen. Onze medewerkers kunnen je alle mogelijkheden laten zien van een elektrische fiets. En wil je zelf ervaren hoe zo’n elektrische fiets rijdt? Maak dan een gratis proefrit!

Elektrische fiets Doetinchem kopen bij Fluit Tweewielers

Een elektrische fiets biedt dus extra ondersteuning. De motor en accu zorgen ervoor dat deze ondersteuning wordt opgewekt en overgebracht. De e-bike is populairder dan ooit. Dit voertuig is handig als op de fiets naar het werk wilt en niet moe wilt aankomen. Of wanneer je gewoon lekker wilt genieten van buiten zijn op de fiets. Ook het vervoeren van jouw kinderen zal veel gemakkelijker gaan met de trapondersteuning die de elektrische fietsen bieden.

Met een elektrische fiets kun je nog vaker gebruik maken van de fiets. De keuze in elektrische fietsen is enorm. De elektrische stadsfiets komt het meest voor. Dit type is zeer geschikt voor dagelijks gebruik zoals naar het station, school, werk en andere korte ritten. De elektrische transportfiets wordt veel gebruikt door scholieren die ver van school wonen. Transportfietsen hebben vaak een stoer, stijlvol en robuust uiterlijk en staan bekend om zijn vele bagageruimte. Op de voordrager kan je namelijk makkelijk een fietskrat, mand of tas plaatsen. Een andere populaire categorie is de elektrische bakfiets. Zeer populair onder de papa’s en mama’s die in drukke steden wonen.

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, die je in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Reparatie en onderhoud
  • Ruim assortiment elektrische fietsen en toebehoren
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Koop bij een professionele fietsendealer

Ik koop mijn elektrische fiets in Doetinchem bij de specialist

Maak kennis met onze uitgebreide collectie elektrische fietsen en kom langs in onze fietsenzaak in Doetinchem, of neem contact met ons op. Wij helpen je, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met het maken van de juiste keuze! Zo kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies in onze winkel. Ons team zal je adviseren over de juiste elektrische fiets.