Fiets leasen voor ondernemers

Een fiets van de zaak zorgt voor verduurzaming in het bedrijf, fitte werknemers en een gezonde sfeer.

Bij Fluit Tweewielers bieden we bedrijven en zzp’ers de mogelijkheid om een e-bike van de zaak te leasen of te kopen. Als werknemer kan je bij ons terecht voor het ophalen van de fiets en eventueel onderhoud en reparatie. We werken al een aantal jaar samen met Friesland Lease waardoor we leasen en kopen voor bedrijven voordelig en gemakkelijk maken.

Maak een online afspraak

Of bel 0314 76 91 02

 

 • Vast laag maandbedrag

  U hoeft niet in één keer een grote som geld uit te geven aan een fiets, maar bepaalt een vast laag bedrag per maand.

 • Full service plan

  Altijd inclusief onderhoud, reparatie, service en pechhulp voor onderweg, waardoor je zorgeloos op pad kan.

 • Duurzaam en gezond

  Pak de fiets in plaats van de auto. Goed voor het milieu, extra beweging en vaak sneller dan de auto.

Koop een fiets van de zaak voor werknemer

Als werkgever besluit je zelf een fiets te kopen. Je betaalt zelf de aanschaf van de fiets. Kosten voor reparatie, onderhoud, verzekeringen en het opladen van elektrische fietsen komen daar nog bij. Je maakt zelf afspraken met je werknemers over het gebruik van de fiets en eventuele kosten voor de werknemer. De aanschaf van de fiets en bijkomende kosten als reparatie, accessoires en verzekering kan je aftrekken van de winstbelasting. Regelmatig helpen we werkgevers bij het uitkiezen van de juiste fiets voor hun werknemers. We denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor het beantwoorden van vragen rondom een fiets van de zaak of kom langs in onze showroom in Doetinchem. Daar helpen we je graag verder.

Lease een fiets van de zaak voor werknemer

Als werkgever kan je er ook voor kiezen om een fiets te leasen. Via een leasemaatschappij regel je de gehele administratie en zet je het fietsplan in werking. Via de leasemaatschappij krijg je een code die je kan meegeven aan de werknemer. De werknemer vervolgens bij ons een fiets kan uitzoeken. Kosten voor reparatie, onderhoud, schade en diefstal wordt geregeld door de leasemaatschappij. De kosten voor een leasefiets kan je aftrekken van de winstbelasting.

Hoe werkt het?

 1. Neem contact met ons op via de contactmogelijkheden onderaan de pagina.

 2. Wij nemen contact met je op voor advies en een stappenplan hoe je je kan aanmelden voor een fietsplan voor je werknemers.

 3. Werknemers komen met een code bij ons in de winkel en nemen hun nieuwe fiets mee.

 4. Alle administratie gebeurt via de leasemaatschappij.

 5. Onderhoud of een reparatie nodig? Dat kan gewoon in onze werkplaats.

Zelf zakelijk leasen voor eigen gebruik

Als ondernemer een elektrische fiets leasen? Dat kan met zakelijk leasen. De fiets moet je 10% van de tijd gebruiken voor zakelijke doeleinden. De rest van de tijd mag je de fiets ook gebruiken in je vrije tijd. Het zakelijk leasen is voor jou als ondernemer fiscaal aantrekkelijk. De kosten voor de aankoop of het leasen van de fiets kan je aftrekken van de winstbelasting. Dat geldt ook voor bijkomende kosten zoals verzekering, accessoires, onderhoud en reparaties. Gebruik je de fiets ook privé? Dan betaal je 7% bijtelling over de consumentenadviesprijs. Dit tel je op bij je winst voor de inkomstenbelasting.