Werkplaats

Voor onderhoud, reparatie, garantie of een servicebeurt kan je in onze Werkplaats terecht. Professionele en gespecialiseerde fietsenmakers staan daar voor je klaar. We voeren de nodige reparaties en checks binnen 1-2 werkdagen uit zodat je weer snel en veilig op pad kan met de fiets.

Maak online een afspraak en geef daarbij aan waarvoor je de fiets naar onze Werkplaats komt brengen. Er verschijnt vervolgens een mogelijkheid om een tijd en datum te plannen. Wij staan op het aangegeven tijdstip en datum voor je klaar.

Maak online een afspraak Of bel 0314-76 91 02

1e servicebeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe fiets

De eerste servicebeurt krijg je van ons gratis bij aankoop van een fiets. Voor een tweede servicebeurt betaal je slechts €30,- en bij een derde servicebeurt €55,-. 

Een servicebeurt bestaat uit het nalopen en eventueel opnieuw afstellen van diverse onderdelen en bevat werkzaamheden als bouten en moeren aandraaien, spaken, ketting, remmen en  versnellingen checken en afstellen en eventueel het updaten van software.

Reparaties

In onze Werkplaats kan je bij ons terecht voor alle reparaties aan je fiets of e-bike. Denk aan:

  • het vervangen van accu-, rem- en versnellingskabels
  • vervangen van binnen- en buitenbanden
  • werkzaamheden aan de ketting
  • wielen en spaken
  • het vervangen van motorkoppeling

Onderhoud

Bij een jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt de fiets volledig nagekeken en indien nodig opnieuw afgesteld, zodat je weer ontspannen en zorgeloos rond kunt fietsen. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt kost €75,-, zowel voor de gewone fiets als een elektrische fiets.

Werkplaats afspraak maken