E-bike Doetinchem

E-bike Doetinchem

Wil je graag een e-bike in de omgeving van Doetinchem kopen? Dan ben je bij Fluit Tweewielers aan de Plakhorstweg aan het juiste adres. Wij bieden in onze professionele fietsenwinkel een uitgebreid assortiment elektrische fietsen.

Een e-bike biedt optimaal fietsplezier met minimale inspanning en maximale ondersteuning. Dit type fiets is praktisch, gemakkelijk en vormt een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je gebruikt hem zoals een gewone fiets, maar de motor geeft je tijdens het fietsen een comfortabel steuntje in de rug. Het is ook niet voor niets dat je deze e-bikes steeds vaker op de weg ziet.

Daarin bieden wij diverse types aan. Bij onze fietsenzaak in Doetinchem kun je terecht voor onder andere elektrische stadsfietsen, elektrische hybridefietsen, elektrische recreatiefietsen, elektrische mountainbikes, elektrische transportfietsen, elektrische moederfietsen, Speed Pedelecs, elektrische vouwfietsen en tweedehands elektrische fietsen.

Kom langs in onze winkel en ontdek de verschillende mogelijkheden op het gebied van e-bikes met je eigen ogen!

E-bike Doetinchem kopen bij Fluit Tweewielers

De e-bike is populairder dan ooit. Logisch, want met het koude of winderige weer in dit land kan het soms fijn zijn om wat extra fietsondersteuning te hebben. Maar ook als je wat minder vaak met de auto naar het werk wilt gaan of omdat je in de warmere maanden graag wat extra wilt fietsen.

De keuze in e-bikes is groot. Zo is de elektrische stadsfiets zeer geschikt voor dagelijks gebruik naar school, werk en andere korte ritten. De elektrische transportfiets wordt veel gebruikt door scholieren die ver van school wonen. Transportfietsen hebben vaak een stoer, stijlvol en robuust uiterlijk en staan bekend om zijn vele bagageruimte. Op de voordrager kan je namelijk makkelijk een fietskrat, mand of tas plaatsen. Een andere populaire categorie is de elektrische bakfiets. Zeer populair onder ouders in de drukke stad.

Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment aan diverse fietsmerken. Denk daarbij aan Conway, Cortina, Flyer, Gazelle, Ghost, Giant, i:SY, Koga, Multicycle, Pegasus, Riese & Müller, Sparta, Victoria, Vogue en Winora. Kom langs in onze showroom in Doetinchem en ontdek ons uitgebreide aanbod e-bikes.

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment e-bikes. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • 3.000 m2 fietsplezier
  • Ruim 1500 fietsen op voorraad
  • Haal- en brengservice
  • Reparatie en onderhoud
  • Hoogwaardige topmerken
  • Deskundig en eerlijk advies

Ik koop mijn e-bike in Doetinchem bij de specialist

Breng een bezoek aan onze fietsenwinkel in Doetinchem en ontdek onze uitgebreide collectie e-bikes. Onze specialisten helpen je, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met het maken van de juiste keuze! Zo vind je bij ons diverse modellen van hoogwaardige merken, geschikt voor iedere situatie. Uiteraard kun je ook een proefrit maken op de gewenste e-bike. Wacht niet langer en kom langs!