De Urban Arrow bakfiets, het is net familie

Urban Arrow is een van de meest bekende bakfietsen die je op straat ziet rondrijden. Ze zijn ook niet te missen: met hun witte, zwarte of aluminium frame sjezen ze voorbij. Uiteraard wel veilig! De Urban Arrow is gericht op het familieleven, de dagelijkse ritten met kinderen, de hond of boodschappen en kent ook een cargo uitvoering voor zakelijk transport. Nieuw in het assortiment is nu de Urban Arrow Groen, die voor het eerst een andere kleur heeft dan de reguliere kleuren. Lees hier meer over de Urban Arrow bakfiets en ontdek meer over deze betrouwbare bakfiets. 

Populaire fietsen

Urban Arrow

Cargo L
€ 4.999,-

Urban Arrow

Shorty Performance Essential
€ 4.499,- € 4.999,-

Urban Arrow

Family Active Plus Connected Groen € 0,-

Bekijk alle

Urban Arrow bakfietsen

Bekijken

Welke Urban Arrow fietsen zijn er?

Urban Arrow heeft een 4-tal serie bakfietsen die speciaal ontworpen zijn voor zoveel mogelijk gemak, veiligheid en comfort. Als vanzelfsprekend fiets je met de Urban Arrow fiets snel en veilig van A naar B. Lees meer over de serieus van de betreffende bakfietsen op deze pagina. 

De verschillende fietsen van Urban Arrow 

 • Urban Arrow Family: Active Plus Connected, Performance Essential (Connected) en Plus, CargoLine of Anniversary)
 • Urban Arrow Shorty (Performance of CargoLine)
 • (Zakelijke) cargofietsen: Urban Arrow Cargo en de Urban Arrow Tender

Doe de gratis FietsWijzer test

We hebben een eigen FietsWijzer ontwikkeld van waaruit je zelf ontdekt welke fiets het beste bij je past. Deze FietsWijzer bevat alle fietsen in ons assortiment. Beantwoord een paar belangrijke vragen en ontdek welke fiets het beste bij jou past. Ben je klaar? Dan kan je daarna gemakkelijk en snel een proefrit plannen op een van deze fietsen. Zo kan je jouw keuze direct uitproberen. 

Uiteraard kan je daarna nog andere fietsen uitproberen. We hebben zo'n 1500 fietsen op voorraad, dus altijd wel een fiets die bij je past. 

De elektrische fiets voor de familie: 2, 3 of 4 kinderen, het kan allemaal!

Urban Arrow is er voor de hele familie! Ontdek hier de verschillende soorten Urban Arrow bakfietsen en bekijk welke fiets bij jou past. 

Elektrische bakfiets voor 2 kinderen

Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets voor max. 2 kinderen, rij je vooral op vlakke wegen en zijn de afstanden relatief kort, bijvoorbeeld in de stad? Dan is de Urban Arrow Family Active Plus Connected de perfecte fiets. De fiets is altijd uitgerust met een krachtige Bosch motor, 400Wh accu, voorzien van een GPS-tracker en kleurendisplay. We hebben deze fiets in een zwarte uitvoering of in het groen. Wil je de fiets aanpassen met een grotere accu of andere comfort voorzieningen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg!

De Urban Arrow Family Active Plus Connected: 

 • Perfect voor kortere ritten op vlakken wegen
 • Geschikt voor laadvermogen van ongeveer 2 kinderen
 • Altijd met GPS tracker en luxe kleurendisplay

Elektrische bakfietsen voor 3 of zelfs 4 kinderen

Heb je een zwaardere lading, zoals 2 kinderen, de hond en een boodschappentas of komen er regelmatig andere kinderen spelen. Dan raden we de Urban Arrow Perfomance serie aan. Deze is te verkrijgen in 4 verschillende soorten: Performance Essential, Performance Essential Connected, Performance Plus of de Performance Plus Automatiq.

De verschillende tussen deze Urban Arrow fietsen:

 • Performance Essential: LED Remote, 545Wh accupakket
 • Performance Essential Connected:  400Wh accupakket, LED remote control en standaard voorzien van GPS tracker (tevens ook te installeren is op de andere modellen)
 • Performance Plus: grotere accu-pack (545Wh), luxe KIOX 300 kleurendisplay en geschikt voor zwaardere ladingen zoals 3 of 4 kinderen. 
 • De Performance Plus Automatiq: De Plus editie met automatische versnellingen. 

Bekijk hier bijvoorbeeld de Essential, de Essential Connected, Performance Plus en Performance Plus Automatiq.

Elektrische bakfiets voor kleine en grote honden

De Urban Arrow Shorty bakfiets is perfect voor kleine honden, terwijl de Urban Arrow Family serie perfect past bij het gezin met middelgrote tot grote honden. Bij beide bakfietsen is het mogelijk om veiligheidsogen te bevestigen, zodat je hond altijd veilig vast zit. En ga je ook in de regen op pad? Dan hebben we geschikte regenkappen voor op de fiets, die tevens ook bescherming bieden tegen de felle zon. 

Lees hier meer over de Urban Arrow Shorty, de Urban Arrow Family of bekijk ons volledige assortiment Urban Arrow fietsen

Urban Arrow als zakelijke professionele transportfiets

Een bakfiets als zakelijke transportoplossing? Urban Arrow heeft twee series die hier bij aansluiten: de Cargo en de Tender. 

Elektrische transport bakfiets: de Urban Arrow Cargo

Zakelijke pakketjes vervoeren of gewoon probleemloos een helling meepakken? Kies dan voor de Urban Arrow Cargo. Deze fiets is standaard uitgerust met een grote accu van 545Wh en sterke Bosch motor. De fiets breiden we graag voor je uit met GPS tracker van Urban Arrow. Het leuke is dat Urban Arrow ook 't kleinere broertje heeft, namelijk de Shorty als CargoLine, voor de ondernemer die kleinere ladingen wil vervoeren. En wist je dat je hier ook warme of juist koude gerechten op de juiste temperatuur bij je klant krijgt? Ideaal!

Bekijk hier de Urban Arrow Shorty CargoLine of kijk eens naar deze grote jongen Cargo L of Cargo XL 

Professionele zakelijke transportfiets: Urban Arrow Tender

Heb je zware ladingen te vervoeren of ben je op zoek naar een unieke oplossing voor je bedrijf, dan zou de Tender zomaar perfect bij je kunnen passen. Sommige klanten bouwen een Tender fiets om tot foodtruck, hondenuitlaatservice of groenonderhoud service. De Tender biedt je méér dan een fiets en is het nieuwe visitekaartjes van je bedrijf. 

De Urban Arrow Tender is samengesteld met onderdelen uit de auto-industrie voor extra laadvermogen en stevigheid, zoals de wielen en onderstel aan de voorkant.

De Tender heeft een maximaal totaalgewicht van 600kg, wat uitkomt op zo'n 400-500 kg laadvermogen. Reken maar uit hoeveel pakketjes, honden, tuingereedschap of hamburgers je daarmee kan vervoeren. 

Alle fietsen van Urban Arrow kan je leasen, dus ook deze Tender.! Lees hieronder meer over het leasen van een Urban Arrow of neem contact met ons op, dan helpen we je direct verder op weg!

De elektrische Urban Arrow bakfiets leasen: zakelijk of particulier

Wil je als particulier of als ondernemer een Urban Arrow fiets leasen? Dat kan! Wij werken al jaren samen met een betrouwbare partners zodat particulieren en ondernemers voordelig een nieuwe elektrische fiets kunnen leasen of kopen. 

Een Urban Arrow fiets leasen op de zaak

We hebben drie mogelijke opties voor het leasen van een fiets als ondernemer. 

 1. Zelf zakelijk leasen voor eigen gebruik

 2. Lease een fiets van de zaak voor werknemer
 3. Koop een fiets van de zaak voor werknemer

Meer weten over het leasen van een fiets als ondernemer? Lees het hier. 

Urban Arrow als leasefiets voor jou als particulier

Als particulier genieten van een van de Urban Arrow bakfietsen? Ook dat kan! Alle modellen van Urban Arrow zijn te leasen. Je fietst voor een vast laag maandbedrag per maand een gloednieuwe fiets en je kan volledig worden ontzien in onderhoud, reperatie, verzekering, schade en pechhulp.

Ontdek meer over het leasen van een fiets als particulier, of neem direct contact met ons op.

 

Boek een gratis proefrit of kom langs voor advies

Ben je net zo enthousiast over de Urban Arrow als wij dat zijn, maar wil je de fiets het liefst nog even in het echt proberen? Dat snappen wij. Kom langs in onze showroom en maak een gratis proefit. We staan daar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Je kan ons ook bereiken via Whatsapp, mail of de telefoon