Vind hier de Shorty die bij jou past

Leverbaar in 2 uitvoeringen

Vind de fiets die bij je past Werkplaats afspraak

Een compacte oplossing met grote impact!

De alleskunner in de stad en ver daarbuiten.

De Urban Arrow Shorty oogt compact, maar biedt verrassend veel ruimte voor jou en jouw bagage. Met de bijgeleverde verdieping plaats je gemakkelijk jouw bagage boven elkaar en maak je optimaal gebruik van de ruimte in de EPP-bak. De optionele vergrendelbare deksel beschermt jouw lading tegen diefstal en regen.

Maak kennis met de twee verschillende uitvoeringen.

De leverbare uitvoeringen

De Urban Arrow Shorty is leverbaar in twee uitvoeringen; de Shorty Performance Essential en de Shorty CargoLine. Beiden zijn voorzien van een krachtige 500Wh accu.

Beide Shorty's hebben een Bosch middenmotor.

Performance Essential

Bij de Shorty Performance Essential is deze uitgevoerd met een Bosch Performance middenmotor met 65Nm koppel. Voldoende voor de lichte tot normale lasten en vlak terrein. 

Deze modellen zijn uitgevoerd met een ketting die veilig verpakt zit in een chainglider en een Bosch Purion display. Deze zit vast op het stuur en is niet afneembaar. Dus ook niet te vergeten!

CargoLine

De Shorty CargoLine is krachtiger en meer toegerust op het zware werk. Stel je veel eisen, vervoer je zwaardere ladingen of wil je gewoon nooit tekort komen? Dan is de 85Nm sterke CargoLine motor jouw keuze. Dit model is daarnaast ook afgemonteerd met een soepele en onderhoudsvrije Gates Carbon belt Drive, in de volksmond een riem. Voor de bedieing heb je een Bosch Kiox kleurendisplay waarmee je zelfs kunt navigeren.