De beste e-bike volgens de Consumentenbond

De beste e-bike volgens de Consumentenbond

Elektrische fietsen zijn er nu al een aantal jaren en worden steeds populairder onder verschillende doelgroepen. Er zitten namelijk veel verschillende voordelen aan zo’n e-bike. Dit zorgt voor veel ontwikkelingen en meer keuze voor de consument. Reden voor de Consumentenbond om onderzoek te doen naar de beste e-bike op de markt.

De winnaar

De Consumentenbond heeft maar liefst 334 elektrische fietsen getest. De onderzoekers hebben gekeken naar onder meer de ondersteuning, actieradius, bediening en uitrusting. Daarbij kwam de Cube Touring Hybrid Pro 625 het beste uit de test. Het model wordt geroemd om de veelzijdigheid, het vermogen en de range.

Ruim assortiment

Deze hybride fietsen van het merk zijn uiteraard bij ons te vinden. Hybride is in feite een combinatie van een stadsfiets en een toerfiets. Zo is de range van deze Cube Touring Hybrid Pro 625 met 100 kilometer prima. Een perfecte balans tussen sportiviteit en comfort. Ideaal voor mensen die verre afstanden moeten fietsen.

Wees welkom

Ben je benieuwd naar onze elektrische fietsen? Je bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Doetinchem. In deze fietswereld van 3000 m2 is het complete assortiment te bekijken. Zeker weten dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben? Plan nu jouw persoonlijke afspraak om jouw droomfiets uit te zoeken.

Deel dit bericht