Zakelijke oplossingen

De mooiste elektrische fietsen
vind je bij FLUIT!

Elektrische bakfietsen

Een elektrische bakfiets is zonder twijfel de beste manier om je lading een druk en dichtbevolkt stedelijk gebied binnen te krijgen. Je maakt ontelbare pick-ups en leveringen terwijl je onderweg nieuwe plekken ontdekt waarvan je anders het bestaan nooit kende. Fietsend door de smalle straatjes en snelle steegjes verrijk je je band met jouw stad en haar infrastructuur.

Fluit Tweewielers biedt aan ondernemers, stichtingen, gemeentes en alle andere partijen diverse zakelijke oplossingen. Van longtail cargo-fiets tot Tender met een capaciteit van maar liefst 2 europallets; Fluit Tweewielers is uw service-partner!

Wij lichten u graag alle mogelijkheden toe en laten u hieronder alvast wat voorbeelden van toepassingen zien. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en voor ieder vervoersprobleem is een oplossing. De gecreëerde oplossing zijn inmiddels toegepast op diverse partners welke variëren van groenvoorziening tot fotograaf en zelfs een brouwerij.

Meer informatie

Over Premium i FN7 Silver

-Accu in frame -Voorwielmotor -7 versnellingen -LCD console Met de Premium i FN7 brengt QWIC terug een e-bike met voorwielmotor in het assortiment. Hiermee is de Premium i FN7 het ideale betaalbare model binnen de Premium i Serie van QWIC.

Titel

Test Test
Test Test
Test Test
Test Test
Test Test
Test Test

Nieuw tekstblok

Schrijf hier uw tekst

Bekijk het assortiment

Nieuw tekstblok

Schrijf hier uw tekst

Bekijk het assortiment

Nieuw tekstblok

Schrijf hier uw tekst

Bekijk het assortiment

Showroom

Ben jij op zoek naar persoonlijk advies?
Bezoek dan ons showroom!