Uitgelichte fiets: Cortina

Uitgelichte fiets: Cortina

Bij Fluit Tweewielers hebben we altijd prachtige fietsen in het assortiment. Eén van onze topmerken is Cortina. Dit is het fietsmerk voor de modebewuste fietser. Uitstraling en kwaliteit staat bij dit Nederlandse merk voorop.

Uitgebreide collectie

Cortina heeft een ruim scala aan diverse type fietsen in diverse mooie designs en kleuren. Dit betreft reguliere tweewielers, maar ook mooie e-bikes. De collectie bestaat onder meer uit kinderfietsen, transportfietsen en elektrische fietsen. Ze zijn perfect voor het dagelijkse comfort en lange afstanden.

Ruim assortiment

In ons ruime assortiment vind je de fietsen van Cortina in diverse kleuren, maten en modellen. Door onze grote voorraad zit er altijd wel een geschikt model voor je tussen. In onze showroom kun je alle modellen bekijken en een passend advies ontvangen. Bekijk onze Cortina fietsen hier. Of neem contact op.

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.