Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen

Ben je op zoek naar tweedehands fietsen? Deze koop je bij Fluit Tweewielers. Met meer dan 150 tweedehands fietsen heb je bij ons een ruime keuze voor de aanschaf van jouw tweedehands fiets. Bij ons vind je onder meer tweedehands elektrische fietsen, gebruikte bakfietsen, mooie tweedehands racefietsen en ook mooie gebruikte mountainbikes.

Bij ons zijn alle tweedehands fietsen gecontroleerd en zo nodig gereviseerd. Zo weet je zeker dat je een fiets in goede nieuwstaat koopt. Ben je dus op zoek naar bijvoorbeeld een mooie tweedehands fiets omdat jouw kind zo snel groeit? Of wil je eerst een goedkopere tweedehands elektrische fiets of mountainbike testen om te kijken of het geschikt voor je is? Onze specialisten helpen je graag.

Met meer dan 3000 m2 showroom bieden wij dus een enorme keuze in allerlei soorten en maten nieuwe én tweedehands fietsen. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe, overjarige en gebruikte rijwielen. Kom langs in onze showroom aan de Plakhorstweg en geniet van een ruime fietsencollectie en profiteer van onze aanbiedingen met tweedehands fietsen!

Fluit Tweewielers: tweedehands fietsen in Doetinchem

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe, overjarige en gebruikte rijwielen. Ook tweedehands fietsen zijn bij ons tegen scherpe prijzen verkrijgbaar. Ze zijn door ons allemaal nagekeken en gereviseerd indien noodzakelijk. Daarom kunnen wij garantie op deze collectie aanbieden.

Ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets? Onze tweedehandse e-bikes zijn al verkrijgbaar vanaf € 695,-. In het geval wij jouw elektrische fiets inruilen, testen wij altijd de accucapaciteit. Zo kun je bij ons alleen betrouwbare e-bikes aanschaffen.

Maar ook voor nieuwe, gebruikte bakfietsen die klaar zijn voor een tweede leven (lees: gezin), kun je bij ons terecht. Evenals mooie tweedehands mountainbikes. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of het iets voor je is zonder gelijk een grote uitgave te doen.

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wil je graag al onze tweedehands fietsen in het echt bewonderen? Bezoek onze showroom of bel voor de actuele voorraad tweedehands fietsen.

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment (tweedehands) fietsen, die je in onze fietsenzaak kunt verkrijgen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Ruim assortiment fietsen en toebehoren
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Een showroom van 3000 m2 met ruime keuze
  • Professionele werkplaats voor reparatie en onderhoud

Fluit Tweewielers: voor jouw tweedehands fiets

Als je dus op zoek bent naar een tweedehands fiets: bij Fluit Tweewielers ben je aan het juiste adres. Met passie voor het vak geven wij altijd advies over de gebruikte fiets en de mogelijkheden, maar ook over onderhoud en reparatie. Stap dus eens vrijblijvend binnen in onze fietswinkel aan de plakhorstweg in Doetinchem, hartje Achterhoek!