Snel en duurzaam transport met onze elektrische bakfiets

Snel en duurzaam transport met onze elektrische bakfiets

Zoek jij een snelle en duurzame manier om jouw zakelijke vracht te vervoeren? Heb je daarbij wel eens gedacht aan een elektrische bakfiets? Dit levert je veel voordelen op. Hiermee kom je namelijk eenvoudig op de gewenste plekken in het drukke stedelijke gebied. Daarnaast doe je dit ook nog eens op een schone manier.

Zakelijke fietsoplossing

Fluit Tweewielers biedt deze aantrekkelijke zakelijke fietsoplossingen voor ondernemers, stichtingen, gemeentes en alle andere partijen die actief zijn in de drukke gebieden. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en voor ieder vervoersprobleem is er een oplossing. De gecreëerde oplossing zijn inmiddels toegepast op diverse grote en kleine partijen.

Meer informatie

Wij gaan graag met jou in gesprek om de wensen te bespreken. Uiteraard passend bij jouw zakelijke situatie en mogelijkheden. Daarbij kun je kiezen uit één van onze drie uitgelichte Urban-modellen. Te weten de Urban Arrow Shorty, de Urban Arrow Cargo en de Urban Arrow Tender. Meer weten? Neem contact op voor de zakelijke oplossingen!

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.