Hoe klanten ons beoordelen

I
Ineke te Pas
2 maanden geleden
5 / 5
Zomaar even bij Fluit Tweewielers langs gefietst om te kijken naar een fiets . Op basis van mijn wensenlijst mocht ik alle fietsen uitproberen. Niets was teveel. Guido is geen verkoper maar een adviseur. Gisteren heb ik mijn fiets opgehaald en werd welkom geheten met kopje koffie en alles werd uitgelegd. Een heel tevreden nieuwe klant is daar weg gefietst en ik hoop veel veilige kilometers te maken op mijn nieuwe rode ebike. Guido en collega’s bedankt!
A
A F
4 maanden geleden
5 / 5
Voor het eerst in ons leven een nieuwe fiets gekocht. Jaren geleden bij Fluit geweest voor een boutje en die ervaring is blijven hangen. Nu weer een zeer vriendelijke verkoper die op elke vraag een antwoord heeft, proefrit gemaakt en heldere uitleg. Die fiets word dan eerst weer schoongemaakt voor hij de showroom weer ingaat! Keurig.. ☺️ En gisteren 3 mei de tweede nieuwe fiets gekocht 👌
S
Speed Lizard
5 maanden geleden
5 / 5
Ik heb hier een nieuwe fiets gekocht. Ze hebben scherpe prijzen. En veel keuze. Zijn klant vriendelijk en denken met je mee. Gratis parkeren.
M
Marcel de Roode
een jaar geleden
5 / 5
Na een aantal fietsen zaken te hebben bezocht kwamen we bij deze zaak terecht. Na onze wensen aan 'te hebben gegeven kwam de vriendelijke verkoper direct met de fietsen die we zochten. Na een test rit en vele vragen besloten om de fietsen aan te schaffen. Tot onze verbazing konden we de fietsen 2 dagen later al ophalen.ondanks een zeer drukke middag in de zaak nam de verkoper ruim de tijd om ons te helpen.
J
J.A. van Blaricum
een jaar geleden
5 / 5
I have been in many bike stores, in the Netherlands and abroad, but this one TOPS it all. Excellent staff, knowledgeable, friendly, huge selection of bikes and accessories. Bought a bike that made me dance with joy.