Hoe klanten ons beoordelen

M
Marnix Wolf
a month ago
5 / 5
Binnengelopen zonder afspraak om wijzer te worden mbt e-bikes. En dat is 100% gelukt. Ondanks dat ik aangaf vooralsnog geen fiets te willen kopen, maar mij alleen goed te willen informeren, nam de verkoper nam alle tijd, beantwoordde alle vragen en drong nergens op aan. Heel ontspannen en niks duwen of trekken. De e-bike gaat er komen (op termijn) en die haal ik dan ook hier.
J
Julia Blok
3 maanden geleden
5 / 5
Wat een GEWELDIGE service van deze wielershop!! Wij kochten er onze nieuwe elektrische bakfiets met een super scherpe deal. Alles piekfijn in orde en ook nog eens een gratis onderhoudsbeurt erbij. Opzoek naar een goede bakfiets specialist? Voila, niet twijfelen maar doen! 🔥
H
Henry Wolsink
5 maanden geleden
4 / 5
De bakfietsen (Urban Arrow) zijn op voorraad en de onze word een dag later netjes, aan huis, afgeleverd. Service 👍 : Circa twee weken later zit er een klein kraakje in de nieuwe fiets (staal & aluminium is mij uitgelegd). Meneer Fluit zelf komt aan huis (ongeveer 45 km verderop) om het kraakje terplekke te verhelpen. Edit: Het kraakje komt elk jaar terug. De remedie is, zelf, elk jaar een beetje vet rond de ophanging van de motor te spuiten (drie bouten achter de afschermkap). Toch een beetje gedoe.
S
Speed Lizard
10 maanden geleden
5 / 5
Ik heb hier een nieuwe fiets gekocht. Ze hebben scherpe prijzen. En veel keuze. Zijn klant vriendelijk en denken met je mee. Gratis parkeren.
J
J.A. van Blaricum
een jaar geleden
5 / 5
I have been in many bike stores, in the Netherlands and abroad, but this one TOPS it all. Excellent staff, knowledgeable, friendly, huge selection of bikes and accessories. Bought a bike that made me dance with joy.