Hoe klanten ons beoordelen

D
Danny van der Krogt
3 weeks ago
5 / 5
Wij waren op vakantie en gingen ons orienteren. En wisten niet veel over e-bikes. Na twee sessies van 2 uur zijn we specialist. Wij hebben hier net onze eerste 2 e-bikes gekocht, een Giant en een Riese Muller voor de zwaarste van ons 2. Top service op maat!!! Alles geinstallerd en alles uitgelegd!! Doetinchem is weer onze bestemming, maar dan op de fiets, inclusief gratis onderhoudsbeurt!!
J
Judith Bouwman
2 maanden geleden
5 / 5
Al meer dan 25 jaar klant en weer heel fijn geslaagd! De ontzettend grote showroom bied veel keuze aan merken en modellen fietsen. Zowel voor tweedehands als nieuw het juiste adres, echt een aanrader om is binnen te lopen of online te gaan kijken wat ze te koop hebben. Altijd na een check komen ze bij Fluit als goedkoopste uit de bus. Voor onderhoud en service kun je hier ook terecht en inruil altijd mogelijk. Let wel op dinsdags gesloten!
W
Wim Vriezen
3 maanden geleden
5 / 5
Vorig jaar hebben mijn vrouw en ik beiden onze eerste E-bike gekocht, een Giant. We zijn allebei zeer tevreden over de service van de medewerkers bij Fluit Tweewielers en hebben inmiddels al behoorlijk wat fijne kilometers achter de rug. Echt een aanrader dus deze winkel!
Y
Yvonne te Kampe
3 maanden geleden
5 / 5
Duidelijke uitleg over de verschillende e-bikes. Ik kon meteen proefritjes maken met verschillende modellen. Vriendelijke verkoper die met je meedenkt. Binnen een paar dagen kon ik al met een nieuwe e-bike de weg op, want ze hebben veel fietsen op voorraad. Nog geen servicebeurt gehad, maar dan staat er wel een elektrische leenfiets voor je klaar. Vind ik weer belangrijk als je van een fiets afhankelijk bent. Onderdelen zijn ook binnen een week op de zaak. Dat maakt een fietsdealer betrouwbaar. Ik heb fijne zaken gedaan met Fluit. De Pegasus fiets is een topper!
J
J.A. van Blaricum
2 years ago
5 / 5
I have been in many bike stores, in the Netherlands and abroad, but this one TOPS it all. Excellent staff, knowledgeable, friendly, huge selection of bikes and accessories. Bought a bike that made me dance with joy.