Ontdek onze stadsfietsen

Ontdek onze stadsfietsen

In het geval je veel korte afstanden op de fiets aflegt, is een stadsfiets ideaal. Veel middelbare scholieren gaan op de stadsfiets naar school. Maar ook wanneer je boodschappen doet op de fiets of een korte afstand naar je werk fietst, is een stadsfiets een ideaal vervoersmiddel voor iedere doelgroep.

Bekijk ons assortiment

Een stadsfiets is praktisch, stevig en onderhoudsarm door de dichte kettingkast. Een nieuwe stadsfiets, voor zowel mannen als vrouwen, koop je uiteraard bij Fluit Tweewielers. We hebben alle populaire stadsfietsen voor je in huis. Denk daarbij aan topmerken als Batavus, Cortina en Giant. Meer weten? Bekijk ons assortiment alvast online.

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.