Maak een keuze uit onze collectie elektrische fietsen

Maak een keuze uit onze collectie elektrische fietsen

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Dan ben je bij Fluit Tweewielers aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, zoals elektrische stadsfietsen, elektrische hybridefietsen, elektrische recreatiefietsen, elektrische mountainbikes, elektrische transportfietsen, elektrische moederfietsen, Speed Pedelecs, elektrische vouwfietsen en tweedehands elektrische fietsen.

Ruim assortiment

Wij hebben dan ook een ruim aanbod aan diverse fietsmerken. Denk daarbij aan Conway, Cortina, Flyer, Gazelle, Ghost, Giant, i:SY, Koga, Multicycle, Pegasus, Riese & Müller, Sparta, Victoria, Vogue en Winora. Kom langs in onze showroom en ontdek ons uitgebreide aanbod aan elektrische fietsen. Onze medewerkers kunnen je alle mogelijkheden laten zien. En wil je zelf ervaren hoe zo’n elektrische fiets rijdt? Maak dan een gratis proefrit!

Uniek in voorraad

Met meer dan 1500 fietsen direct uit voorraad leverbaar kun je altijd een geschikte elektrische fiets meenemen uit onze showroom. Wij bieden in elk segment en voor iedere leeftijd een ruime voorraad. Bekijk onze webshop voor het ruime assortiment aan elektrische fietsen en toebehoren. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Kom langs of plan een afspraak in; dan hebben we gegarandeerd tijd voor je.

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.