Klantenservice

Klantenservice

Als gerenommeerde fietsenwinkel willen wij het beste voor onze klanten. Uiteraard begint dat bij het bieden van het mooiste assortiment aan fietsen en onze betrouwbare reparatiediensten. Maar daarnaast bieden wij jou graag de beste service. Ons specialisme reikt namelijk verder dan ons assortiment. Daarom staan wij graag voor je klaar als je vragen hebt, en geven wij je graag de informatie die je nodig hebt. Via onderstaande pagina’s vind je wellicht al antwoord op vragen. Heb je andere vragen of wil je zaken betreffende uw aankoop en/of reparatie bespreken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deuren staan voor je open!

Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.