Kies voor veiligheid en draag een fietshelm

Kies voor veiligheid en draag een fietshelm

Het dragen van een fietshelm verlaagt het risico op hoofdletsel tijdens en na een ongeluk met de fiets. Wij stimuleren het dragen van een fietshelm voor de veiligheid dan ook zeker. Om die reden hebben wij dan ook een ruime collectie helmen van het merk ABUS op voorraad.

ABUS fietshelmen

De helmen van dit merk zorgen voor optimale bescherming, ventileren goed en zitten prettig. Daarnaast zijn ze er in alle soorten en maten. Van fietshelmen voor kinderen tot helmen voor de fanatieke mountainbiker. ABUS fietshelmen onderscheiden zich dankzij de hoge kwaliteit van de materialen, innovatieve productie en het professionele en hoogwaardige ontwerp. Ervaar het zelf. Kom langs in onze winkel of bekijk onze webshop voor het aanbod!

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.