Garantie

Garantie

In verschillende gevallen heb je recht op garantie op jouw aankoop bij Fluit Tweewielers. Wij lichten graag onze regelgeving omtrent garantie toe.

  • Per fabrikant van onze producten, geldt een vastgestelde fabrieksgarantie. Wij informeren je graag over de fabrieksgarantie die geldt voor het door jouw gekochte product.
  • Constateer je een defect aan jouw fiets, die je bij Fluit Tweewielers hebt gekocht? Dan kun je een afspraak maken in onze winkel. Indien het defect onder de garantie valt, zullen wij de reparatie kosteloos in gang zetten.
  • Defecten door onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik, of door van buiten komende oorzaken of normale slijtage, vallen niet binnen de garantie.

Meer over ons garantiebeleid en andere regelgevingen, vind je in onze algemene voorwaarden. Indien je vragen hebt over garantie of andere zaken, kun je gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten staan graag voor je klaar!

Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.