Tern transportfietsen, het alternatief voor de bakfiets

Tern is een eigenwijze in bakfietsen-land. De Tern transportfietsen hebben geen echte bak voorop de fiets maar zijn gemaakt vanuit de visie om compact, aanpasbaar en flexibel te zijn voor elke levensfase. De fiets is net zo lang als een normale fiets en heeft ruimte achterop voor het transporteren van goederen. Denk bijvoorbeeld aan een bankje voor kinderen of zelfs een volwassenene, een frame om bijvoorbeeld een koelbox tussen te zetten of verschillende soorten fietstassen om boodschappen, de picknick of een campinguitrusting in mee te nemen. Ontdek de mogelijkheden van Tern en bekijk de fietsen in ons assortiment. 

Populaire fietsen

Tern

GSD S00
€ 6.199,- € 7.299,-

Tern

GSD S10
€ 5.269,- € 6.199,-

Bekijk alle

Tern fietsen

Bekijken

Welke Tern bakfietsen zijn er?

We hebben bij Fluit Tweewielers twee Tern bakfietsen van de GSD series. GSD staat ook wel voor ''Getting Stuff Done''. Een mooie belofte voor de transportfietsen van Tern die ze met hun innovatieve compacte design ook waarmaken. Bekijk de Tern bakfietsen.

Ontdek welke Tern bakfiets bij je past met de gratis FietsWijzer

Omdat er vele smaken, wensen en mogelijkheden zijn in de fietswereld, hebben we een eigen FietsWijzer gemaakt. Je beantwoord een paar simpele vragen en binnen een minuut heb je een aantal fietsen die bij jou passen. Bekijk vervolgens de specs of boek een proefrit in met een van de fietsen. Lekker makkelijk! 

Wil je liever direct advies of je vragen kwijt aan een van onze fietsspecialisten? Neem contact met ons op of kom lnsgd in onze showroom

Zoveel mogelijk vervoeren met zo min mogelijk ruimte

Het is even wennen, want de Tern fiets ziet er net even anders uit dan wij gewend zijn. Toch is het design van deze fiets erop gericht om met zo min mogelijk ruimte toch zoveel mogelijk te kunnen vervoeren. Een paar voordelen van de Tern fiets:

  • Waar bakfietsen normaal een stuk langer en groter zijn, is Tern speciaal ontworpen om wat keiner te blijven. De fiets is net zo lang als een normale fiets. 
  • Geloof het of niet, maar deze fiets kan je deels inklappen en vervolgens verticaal wegbergen. Ideaal voor kleine opbergruimtes of wanneer je de fiets graag meeneemt op vakantie of een dagje weg. 
  • Geschikt voor kleine en grote mensen, van 150cm tot 195cm
  • Tot 200kg laadvermogen, dus bijvoorbeeld voor 2 kleine kinderen en/of wat boodschappen. 

De meest compacte transportfiets ooit

Tern is gemaakt om compact op te bergen. De stuurpen en zadelpen zijn zeer gemakkelijk en snel in te schuiven zodat je de fiets mee kan nemen of kan opbergen. Je bergt de fiets daardoor verticaal op of pakt deze makkelijk mee in de auto voor vakantie of een dagje weg. 

Elektrische fiets voor 2 kinderen achterop

Naar school, het park, op vakantie of samen boodschappen doen? Het kan allemaal op de elektrische Tern transportfiets. Dit is een van de weinige elektrische 'bakfietsen' die geen bak heeft en die achterop meer ruimte creëert. Daardoor heb je een soortgelijke fietservaring zoals bij een normale fiets, maar vervoer je tot wel 2 kinderen achterop met stoeltjes of het bankje. Ook een puber of volwassene zou acherop kunnen stappen met het bankje. 

En wil je halverwege de rit afwisselen of ruilen met je partner? Dan pas je de zadelpen en de stuurpen snel en gemakkelijk in op de juiste hoogte. 

Aan te passen aan elke levensfase

De fiets is heerlijk aanpasbaar en groeit mee met de jaren. Kinderzitjes kan je vervangen voor een bankje waar gemakkelijk twee kinderen op passen, een oudere puber of zelfs volwassene. En ga je samen picknicken of op fietsvakantie? Je monteert gemakkelijk fietstassen of een extra bagagedrager voorop de fiets. 

Kinderen groot genoeg? Dan kan je het bankje ook vervangen voor verhoogde bagagedrager zodat een grote koelbox blijft staan. De Tern transportfiets groeit mee met het gezin en is aan te passen aan de levensfase van jou en je gezin. 

De Tern fiets leasen: zakelijk of particulier

Wil je als particulier of als ondernemer een Tern fiets leasen? Dat kan! Wij werken al jaren samen met een betrouwbare partners zodat particulieren en ondernemers voordelig een nieuwe elektrische fiets kunnen leasen of kopen. We vertellen je er meer over!

Een bakfiets leasen op de zaak of als ondernemer

We hebben drie mogelijke opties voor het leasen van een fiets als ondernemer. 

  1. Zelf zakelijk leasen voor eigen gebruik

  2. Lease een fiets van de zaak voor werknemer

  3. Koop een fiets van de zaak voor werknemer

Meer weten over het leasen van een fiets als ondernemer? Lees het hier. 

Een bakfiets als leasefiets voor jou als particulier

Als particulier genieten van een van de Tern transportfiet? Ook dat kan! Alle modellen zijn te leasen. Je fietst voor een vast laag maandbedrag per maand een gloednieuwe fiets en je kan volledig worden ontzien in onderhoud, reperatie, verzekering, schade en pechhulp.

Ontdek meer over het leasen van een fiets als particulier, of neem direct contact met ons op.

Boek een gratis proefrit of kom langs voor advies

Kan je niet wachten om met een glimlach op de fiets te springen, maar wil je de fiets het liefst nog even in het echt proberen? Dat snappen wij. Kom langs in onze showroom en maak een gratis proefit. We staan daar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Je kan ons ook bereiken via Whatsapp, mail of de telefoon