Johnny Loco is meer dan een fiets, het is een leefstijl 

En dat zie je, in het unieke ontwerp van deze elektrische bakfiets. Die voornamelijk vorm gegeven is met vrolijke, authentieke en warme details. Zodra je op de fiets stapt, kan het niet anders dat een vrolijke glimlach op je gezicht verschijnt. Fietsend geniet je van het leven, de zon en ga je er op uit. Dat is wat de Johnny Loco bakfciets met je doet. Ben jij er klaar voor? Op deze pagina lees je alles over de modellen van Johnny Loco! 

Populaire fietsen

Johnny Loco

TwinCruiser Dutch Delight
€ 4.999,- € 6.299,-

Johnny Loco

E-cargo Dutch Delight 5.2 Steps
€ 3.999,- € 4.999,-

Johnny Loco

E-Cargo Brighton 5.2 Steps
€ 3.999,- € 4.999,-

Bekijk alle

Johnny Loco bakfietsen

Bekijken

Retro bakfietsen in een elektrische jasje

Je ziet het bijna niet, maar jawel, dit zijn echt elektrische fietsen die jou snel en veilig van A naar B brengen. We hebben 2 soorten fietsen in het assortiment van dit merk. 

  • TwinCruiser Dutch Delight: de tweewieler onder de Johnny Loco fietsen. De fiets behoudt uiteraard zijn unieke details en uitstraling door de bruine details zoals het zadel, de kussentjes van de zitjes en stuurhandvatten. Standaard geleverd met 2 zitjes, maar uit te breiden tot 3 zitjes. 

  • E-Cargo Cruiser: dé driewieler bakfiets waar je spontaan vrolijk van wordt. Naast de unieke details, de bruin lederen look en de prachtige subtiele kleuren van de fiets heeft deze fiets een ruimte bak die uit te breiden is naar 4 kinderzitjes.

Ontdek welke Johnny Loco bij je past met de gratis FietsWijzer

Omdat er vele smaken, wensen en mogelijkheden zijn in de fietswereld, hebben we een eigen FietsWijzer gemaakt. Je beantwoord een paar simpele vragen en binnen een minuut heb je een aantal fietsen die bij jou passen. Bekijk vervolgens de specs of boek een proefrit in met een van de fietsen. Lekker makkelijk! 

Wil je liever direct advies of je vragen kwijt aan een van onze fietsspecialisten? Neem contact met ons op of kom lnsgd in onze showroom

Elektrische bakfiets voor 2, 3 of zelfs 4 kinderen

De Johnny Loco creëert zeeën van ruimte. Door de ruime bak en comfortabel stoeltjes is het voor jou én de kinderen een plezier om in te stappen in deze bakfiets. De zitjes van de Dutch Delight tweewieler hebben een heerlijk hoofdkussentje met prachtige lederen look. Bij alle modellen wordt gebruik gemaakt van een 5-punts gordel voor extra veel veiligheid. 

Standaard worden de fietsen geleverd met plek voor 2 kinderen, maar dit kan gemakkelijk uitgebreid worden met extra zitjes. 

Wil je tot 3 kinderen vervoeren? Dan zou de tweewieler TwinCruister ook zeer geschikt zijn voor je! Wil je méér dan 3 kinderen vervoeren? Kan dan ook bij de E-Cargo fiets, die nu beschikbaar is in de kleuren Dutch Delight (donkerblauw) of Brighton (iets minder donkerblauw). 

Accessoires voor Johnny Loco Bakfietsen

Je kan de bakfietsen uitbreiden met allerlei verschillende soorten accessoires.

Nóg meer kinderen?

Zo hebben we verschillende kleuren bagagedragers voor op de fiets, zodat je achterop nog een kinderzitje of boodschappenkrat kan monteren. De kleuren variëren per seizoen, dus kijk gerust eens bij onze accessoires en filter op Johnny Loco. 

Extra bankje

Creëer extra ruimte in je bakfiets door een extra bankje te installeren. Dit bankje is bijvoorbeeld geschikt voor de TwinCruiser, terwijl het Canvas bankje geschikt is voor de E-Cargo. 

Hondenweer? Dat bestaat niet bij Johnny Loco.

Ga voor een Raincover Deluxe die extra gestroomlijnd is, of de Raincover DeLuxe die extra ruimte biedt wanneer je twee rijen zitjes hebt. 

De Johnny Loco bakfiets leasen: zakelijk of particulier

Wil je als particulier of als ondernemer een Johnny Loco fiets leasen? Dat kan! Wij werken al jaren samen met een betrouwbare partners zodat particulieren en ondernemers voordelig een nieuwe elektrische fiets kunnen leasen of kopen. 

Een bakfiets leasen op de zaak of als ondernemer

We hebben drie mogelijke opties voor het leasen van een fiets als ondernemer. 

  1. Zelf zakelijk leasen voor eigen gebruik

  2. Lease een fiets van de zaak voor werknemer

  3. Koop een fiets van de zaak voor werknemer

Meer weten over het leasen van een fiets als ondernemer? Lees het hier. 

Een bakfiets als leasefiets voor jou als particulier

Als particulier genieten van een van de Johnny Loco bakfietsen? Ook dat kan! Alle modellen zijn te leasen. Je fietst voor een vast laag maandbedrag per maand een gloednieuwe fiets en je kan volledig worden ontzien in onderhoud, reperatie, verzekering, schade en pechhulp.

Ontdek meer over het leasen van een fiets als particulier, of neem direct contact met ons op.

 

Boek een gratis proefrit of kom langs voor advies

Kan je niet wachten om met een glimlach op de fiets te springen, maar wil je de fiets het liefst nog even in het echt proberen? Dat snappen wij. Kom langs in onze showroom en maak een gratis proefit. We staan daar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Je kan ons ook bereiken via Whatsapp, mail of de telefoon