Blogs

« Terug naar overzicht
06-04-2021

Trend: de elektrische fiets

Elektrische fietsen zijn er nu al een aantal jaren en worden steeds populairder onder verschillende doelgroepen. Er zitten namelijk veel verschillende voordelen aan zo’n e-bike. Dit zorgt voor veel ontwikkelingen en innovatie op het gebied van e-bikes. 

Populariteit

Een paar jaren geleden werden deze elektrische fietsen met name verkocht aan senioren, maar inmiddels weten ook de twintig- en dertigplussers de weg naar dit type fiets te vinden. Mensen fietsen langere rondjes en dan biedt zo’n fiets vele voordelen. Je komt sneller op je werk, je zweet niet hard, maar bent toch gezond bezig!

Ruim assortiment

Door de elektrische trapondersteuning, kan men met minder kracht meer afstand afleggen. Ideaal voor mensen die verre afstanden moeten fietsen, of niet (meer) in staat zijn om op volle kracht te fietsen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment elektrische fietsen topmerken zoals Batavus, Cortina, Giant, Riese & Müller en Pegasus.

Kom langs

Benieuw naar onze mogelijkheden op het gebied van elektrische fietsen? Je bent van harte welkom op afspraak. In onze ruime showroom van 3000 m2 is het complete assortiment te bekijken. Zeker weten dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben? Plan nu jouw persoonlijke afspraak om jouw droomfiets uit te zoeken.