Blogs

« Terug naar overzicht
29-04-2023

Ontdek onze leasemogelijkheden

Het leasen van een fiets is een goede optie als je op een betaalbare manier een fiets wilt kopen. Als je een fiets leaset, betaal je een maandelijks bedrag en heb je het recht om de fiets gedurende een bepaalde periode te gebruiken. Je hoeft geen grote som geld uit te geven om de fiets te kopen, waardoor je meer geld overhoudt voor andere aankopen. Bovendien kun je de fiets gemakkelijk inleveren als je deze niet langer nodig hebt.

Veel voordelen

Het biedt dus veel voordelen. Bij de aanschaf van een fiets vergeet een consument namelijk vaak de relatieve hoge aanschafprijs, het specifieke duurdere onderhoud, de eventuele reparaties, de relatief dure verzekering en de staat van de accu (een accu vernieuwen kost al snel 400 tot 700 euro). Deze kosten worden vaak niet meegenomen bij de aankoopbeslissing. Met het leaseconcept word je als consument volledig ontzorgd en heb je altijd 100% fietsplezier.

Lease-oplossingen

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan fietslease-oplossingen. We hebben een verscheidenheid aan opties, waaronder private lease en een fiets van de zaak. In dit geval hebben wij een samenwerking met Friesland Lease en Lease-A-Bike. Beide concepten zijn innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo is Friesland Lease met Leasefiets het eerste leasebedrijf in Nederland dat Leasefietsen aanbiedt.  Wil je meer weten over onze leasemogelijkheden? Neem dan contact op.