Blogs

« Terug naar overzicht
15-11-2022

Ontdek de kwalitatieve fietsen van VICTORIA

Bij Fluit Tweewielers gaan we voor de allerhoogste kwaliteit. Daarom hebben wij de kwalitatieve top e-bikes van VICTORIA in ons assortiment. De Duitse fietsfabrikant is inmiddels één van de grootste e-bike merken van de Europese markt geworden. En dat is niet voor niets. Wij leggen uit waarom.

Hoogwaardige kwaliteit

VICTORIA produceert e-bikes van hoogwaardige kwaliteit, voor iedere type fietser. De e-bikes van het merk hebben een middenmotor van Bosch of Shimano waardoor soepel en comfortabel rijgedrag gegarandeerd is. Daarnaast houdt het merk rekening met de verschillende eisen die fietsen in verschillende landen hebben.

Speciale H-versie

Speciaal voor de Nederlandse klant is er een H-versie. H staat voor Hollands en betekent voor veel fietsen dat er bijvoorbeeld een kettingkast is gemonteerd. Op die manier blijft de ketting beschermt tegen regen en vuil van buitenaf. Verder zijn er vaak derailleurs terug te vinden op de e-bikes van Victoria.

Veiligheid voorop

Alle e-bikes van VICTORIA zijn daarnaast ook uitgerust met verlichting die aangesloten is op de accu volgens de strenge Duitse wetgeving. Veiligheid staat immers voorop. Dit zien we ook terug bij de hydraulische schijfremmen die het merk gebruikt op hun e-bikes. Onze medewerkers kunnen je hier alles over vertellen.

Maak kennis

In onze showroom kun je dus terecht voor een ruim assortiment van dit hoogwaardige fietsenmerk. Als je de elektrische fietsen van VICTORIA bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat deze compleet afgemonteerd wordt. Wil je liever eerst een proefrit maken en de mogelijkheden zelf ontdekken en ervaren? Dat kan zeker. Kom langs en ervaar het zelf!