Blogs

« Terug naar overzicht
18-01-2023

Ontdek de collectie van QWIC

Bij Fluit Tweewielers hebben we een 3000 m2 grote showroom met ruime keuze in allerlei soorten en maten fietsen. Waaronder die van het Nederlandse merk QWIC. Ontdek hier de mooie collectie e-bikes.

Innovatieve e-bikes

De e-bikes worden met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten in Amsterdam gesmeed. QWIC maakt gebruik van moderne designelementen en de laatste innovaties uit de elektrische auto-industrie. Het is dus erg innovatief bedrijf. Dit noemt het merk zelf ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’.

Beste elektrische fietsen

QWIC werkt enkel met de beste toeleveranciers voor de ontwikkeling van e-bikes. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt.

Ruim assortiment

In ons ruime assortiment vind je de e-bikes van QWIC in diverse kleuren, maten en modellen. Door onze grote voorraad zit er altijd wel een geschikt model voor je tussen. In onze showroom kun je alle modellen bekijken en een passend advies ontvangen. Bekijk onze QWIC fietsen hier. Of neem contact op.