Blogs

« Terug naar overzicht
07-10-2022

Maak kennis met Tern fietsen!

Bij Fluit Tweewielers staan kwaliteit en service voorop. Wij hebben als doel om voor iedereen een geschikte fiets aan te bieden. Dat is ook de reden dat wij de fietsen van het hoogwaardige merk Tern in het assortiment hebben. Maak kennis met deze producent van vouwfietsen!

Populaire vouwfietsen

Tern is één van de populairste merken op het gebied van vouwfietsen. Het stoere uiterlijk wordt gecombineerd met een grote mate van comfort én de mogelijkheid om de fiets overal mee naartoe te nemen. Iedere fiets wordt ontwikkeld met de kernwaarden ‘duurzaam’, ‘mobiliteit’ en ‘gebruiksgemak’ in het achterhoofd.

Duurzame fietsen

Het resultaat van deze combinatie? Duurzame vouwfietsen waar je ook nog eens op gezien wilt worden! In onze showroom vind je dan ook een ruim aanbod van dit comfortabele, wendbare en praktische vervoersmiddel dat je overal eenvoudig naartoe brengt. Ideaal in een drukke stad of in het openbaar vervoer.

Ontdek de mogelijkheden

In onze showroom kun je dus terecht voor een ruim assortiment van dit hoogwaardige fietsenmerk. Als je de vouwfietsen van Tern bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat deze compleet afgemonteerd wordt. Wil je liever eerst een proefrit maken en de mogelijkheden ontdekken? Dat kan zeker. Kom langs en ervaar het zelf!