Blogs

« Terug naar overzicht
31-08-2022

Handige fietsgadgets

Wil je er dit najaar nog lekker met de fiets eropuit? Met een aantal handige fietsgadgets wordt dit nog leuker en beter. We zetten er enkele voor je op een rij!

Bidon(houder)

Het is van belang om voldoende water te drinken op een dag. Zeker als je op de fiets zit. Een bidon, een plastic drinkfles, is een bekende gadget op een (sport)fiets. Veel sporters die langere afstanden rijden, hebben zelfs twee bidons met water op hun fiets. Dat gaat ook makkelijk, want op het frame van een sport- of racefiets zijn al bevestigingen voor een of twee bidonhouders aanwezig. Je hoeft de houder voor de bidon dan enkel met twee boutjes op de juiste plek vast te schroeven.

Regenponcho

Ook in de zomer moet je in Nederland nog aan regenkleding voor onderweg denken. Het weer blijft tenslotte onvoorspelbaar en een bui hangt altijd in de lucht. In plaats van een heel regenpak mee te slepen op de fiets, is er een praktisch alternatief: de regenponcho. Een poncho is water- en winddicht. Dat betekent dat je er ook droog onder blijft bij langdurige en flinke regenbuien. De poncho is lang genoeg om ook je benen tijdens het fietsen af te dekken.

Fietssnelheidsmeter

Wil je graag weten hoe snel je fietst terwijl je fiets die antieke look behoud? Dan is een fietssnelheidsmeter misschien iets voor jou. Met een analoge of digitale kilometerteller meet je niet alleen jouw snelheid, maar ook de hoogte en je gefietste tijd. En dat terwijl tegelijkertijd je route wordt opgeslagen op een chipje. In onze winkel laten we je graag alle verschillende mogelijkheden en modellen zien.

Kom langs!

Maar dit is maar een greep uit de verschillende gadgets. Er zijn er veel meer. Ben je benieuwd naar alle mogelijke fietsgadgets? Of wil je graag je fietswensen met ons doornemen? Dat kan natuurlijk! Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze uitgebreide showroom in Doetinchem. Wij hebben een ruim assortiment fietsen, onderdelen, accessoires én gadgets!