Blogs

« Terug naar overzicht
10-01-2021

Grote schaarste in de fietsmarkt

Door de coronapandemie is alles momenteel anders. Zo ook in de fietsmarkt, waar het in 2020 en 2021 anders is dan voorgaande jaren. Er heerst een enorme schaarste, de levertijden lopen enorm op en vele fabrikanten kunnen de vraag naar fietsen niet aan.

Enorme vraag

Sinds vorig jaar maart, na de eerste lockdown, is er in Nederland een enorme vraag naar allerlei soorten fietsen ontstaan. Dat is ook het geval bij Fluit Tweewielers. Wij merken dat mensen op zoek waren en zijn naar een fiets voor meer vrijheid en sportiviteit in deze tijd. Maar ook om het openbaar vervoer minder te belasten.

Reserveer nu

Doorgaans hebben wij meer dan 1500 fietsen op voorraad waaronder één van de grootste collectie elektrische fietsen van de omgeving. Momenteel is die voorraad minder groot dan anders. Reserveren op basis van een wachtlijst is op dit moment nodig om aan de vraag te kunnen voldoen. Wij hopen op uw begrip.

Contact opnemen

Nooit eerder hebben we zoveel ingekocht en vooruitbesteld als nu, en we blijven dat doen. Dit betekent dat we fietsen snel geleverd kunnen krijgen. Reserveer nu dan ook de fiets van uw dromen bij ons. Meer weten? Of wilt u vrijblijvend advies over een nieuwe aankoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.