Blogs

« Terug naar overzicht
09-09-2022

Fluit Tweewielers minder goed bereikbaar door werkzaamheden

Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 in Doetinchem zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal. De Keppelseweg is van 16 augustus tot en met het einde van dit jaar (deels) afgesloten wegens groot onderhoud.

Omleidingsroutes

Uiteraard is Fluit Tweewielers wel gewoon bereikbaar. Er zijn enkele omleidingsroutes ingesteld zodat je onze showroom en werkplaats goed kunt bezoeken. Hieronder hebben we jouw mogelijkheden uiteengezet:

  • Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. Je slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.
  • Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. Je slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.
  • Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.

Contact

Wil je meer weten over de wegwerkzaamheden aan de N317 en de omleidingsroutes? Over onze fietsen? Of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! Wij staan je zes dagen in de week te woord per telefoon, e-mail of in de winkel.