Blogs

« Terug naar overzicht
15-04-2023

Dit zijn de nieuwste trends op het gebied van e-bikes

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kies dan voor een e-bike! Dit is een milieuvriendelijke manier van reizen en biedt je ook veel comfort en gemak. Daarnaast zijn er veel geavanceerde technologieën beschikbaar om jouw reis te vergemakkelijken. En die ontwikkelingen staan niet stil. Wij zetten voor jou de nieuwste trends op het gebied van e-bikes op een rij!

1. Meer connecties

Veel moderne e-bikes zijn uitgerust met Bluetooth-connectiviteit, waardoor je je fiets kunt verbinden met je smartphone en deze kunt gebruiken om de prestaties van je fiets te monitoren.

2. E-assist motor

Deze motor helpt je bij het fietsen door je inspanning te verlagen, waardoor je makkelijker en langer kunt fietsen.

3. Geavanceerde technologie

Sommige modellen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals sensoren en GPS-systemen, waardoor je makkelijker je route kunt plannen.

4. Oplaadbare batterij

Veel elektrische fietsen hebben een nieuwe versie van een oplaadbare batterij, waardoor je de fiets kunt opladen zodat je nog langer kunt fietsen.

5. Slimme technologie

Sommige modellen zijn uitgerust met slimme technologieën zoals assistentie bij hellingen, waardoor je met minder inspanning meer kunt bereiken.

Veel fietsplezier!

Wij bieden een breed assortiment aan e-bikes in diverse soorten en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een mountainbike, stadsfiets of een fiets voor je kind: bij Fluit Tweewielers vind jij de juiste fiets! Onze elektrische fietsen zijn allemaal van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse doelen. Ontdek het zelf in onze winkel. Veel fietsplezier!