Blogs

« Terug naar overzicht
30-12-2022

Dit zijn de fietstrends voor 2023

Dat de elektrische fiets aan een opmars bezig is, is geen nieuws meer. De vraag is meer of de normale fiets op en duur gaat verdwijnen. Maar wat zegt dit over het komende jaar? Wij geven je graag de fietstrends voor 2023.

Populaire fietsen

In onze ogen zijn er twee typen elektrische fietsen die in het nieuwe jaar populair zullen gaan zijn: de e-bike met een sportief en stoer design én de elektrische transportfiets, geschikt voor stedelijk vervoer. Maar ook de e-bikes voor de oudere doelgroep zullen populair worden en blijven. Deze fietsen hebben net iets meer comfort en zijn veiliger.

Slimme onderdelen

In 2023 is het ook de verwachting dat de onderdelen van de elektrische fiets nog verder ontwikkeld zijn. Niet gek, want de elektronica op de fiets wordt steeds belangrijker. Denk aan slimme onderdelen als GPS-trackers en e-bikes waarbij geen sleutel meer nodig zijn. In dat geval is jouw telefoon met de elektrische fiets verbonden. Handig toch?

Meer informatie

Met deze trends weet je meer wat je in 2023 op het fietsgebied kunt verwachten. Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen op fietsgebied? Of wil je graag weten welke producten we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Doetinchem. Wij staan heel erg graag voor je klaar.