Blogs

« Terug naar overzicht
30-12-2021

De mogelijkheden voor het leasen van een fiets

Bij de aanschaf van een (elektrische) fiets wordt in veel gevallen de relatief hoge aanschafprijs, het specifieke duurdere onderhoud, de eventuele reparaties, de relatief dure verzekering en eventueel de staat van de accu vergeten. Al met al kunnen de kosten oplopen. Daarom bieden wij een uniek leaseconcept aan.

Lease jouw fiets!

Het leasen van fietsen wordt steeds populairder. En dat is niet zo gek. Met het leaseconcept word je namelijk volledig ontzorgd en heb je altijd 100% fietsplezier. En belangrijk: je bespaart daarmee op de kosten. In dat kader zijn wij in zee gegaan met Lease A Bike en Friesland Lease om zo een fiscaal aantrekkelijke leasefiets aan te kunnen bieden.

Interessante regeling

Lease A Bike biedt een zeer interessante regeling voor werkgevers en werknemers. Voor een fiets van ongeveer € 2000,00 is de werknemer netto maar ongeveer € 10,00 per maand kwijt. Friesland Lease is daarentegen weer de ideale partner naar een private lease fiets. Hiermee kun je onbezorgd met een elektrische fiets of e-bike de weg op.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vorm van kopen op afbetaling? Of over de verschillende mogelijkheden van Lease A Bike en Friesland Lease? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!