Blogs

« Terug naar overzicht
19-08-2022

Commercieel medewerker en beginnend fietsmonteur gezocht!

Lijkt het je wat om in de bruisende fietsbranche te werken? Kom dan het team van Fluit Tweewielers in Doetinchem versterken! Wij zijn namelijk op zoek naar onder meer een commercieel medewerker en een beginnend fietsmonteur.

Commercieel medewerker

Ben jij de creatieveling die wij zoeken en heb je ervaring met verkoop, marketing en websites? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Jouw werk zal, zoals de titel aangeeft, bestaan uit werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het verkopen van onze producten in zowel onze winkel als via onze website en webshop. Je adviseert klanten, boekt producten in, begrijpt het doel en de verkoopmiddelen, weet hoe een webshop werkt en bent creatief in het bedenken van marketing-uitingen en weet deze ook nog eens goed toe te passen. Technische kennis van de meest gangbare modellen en specificaties is daarbij handig, maar die krijg je bij ons snel genoeg onder de knie.

Beginnend fietsmonteur

Ben jij de leergierige fietsmonteur of monteur in opleiding die wij zoeken? Dan zoeken wij jou! Ons aanbod is gevarieerd en loopt van high-end elektrische fietsen van bijvoorbeeld Riese & Müller en bakfietsen van onder andere Urban Arrow tot een step voor kinderen. We vragen je niet overal vanaf het begin verstand van te hebben, maar je moet wel de motivatie, ambitie en energie hebben om hier bekend mee te raken. Jouw werk zal grotendeels bestaan uit technische werkzaamheden in en om de werkplaats. Je luistert naar onze klant, begrijpt zijn of haar wensen uiteraard als de beste en verzorgt hen grotendeels zelfstandig een oplossing.

Over Fluit Tweewielers

Fluit Tweewielers is al jaren toonaangevend in de regio wat betreft fietsen in alle soorten en maten. Wij bestaan inmiddels al zo’n 30 jaar en werken al die jaren keihard aan de weg vooruit. Van kleine lokale fietsenwinkel in Keijenborg tot de grote toonaangevende winkel in Doetinchem die het nu is met een florerende webshop met verkopen door heel Nederland en zelfs ver daarbuiten. En ook daar groeien wij hard door en zijn we ambitieus. Met de nadruk op team, want wij doen het samen!

Solliciteren

Heb jij zin om ons team te komen versterken, uit de sleur van de reguliere fietsenhandel te stappen of juist in de bruisende wereld van fietsen te beginnen? Kom je dan verbazen over hoe het ook kan in de fietsbranche! Solliciteren kan op verschillende manieren, maar om te beginnen willen we wel eerst graag een beeld van je krijgen. Dit kan door een mail te sturen naar hans@fluittweewielers.nl met een korte cv.

We horen graag snel van je!