Blogs

« Terug naar overzicht
31-10-2022

Bescherm jouw fiets tegen diefstal

Helaas gebeuren fietsendiefstallen tegenwoordig maar al te vaak. Vooral duurdere fietsen, zoals elektrische fietsen, zijn steeds vaker het doelwit van dieven. Daarom is het belangrijk om je fiets goed te beschermen tegen diefstal. Wij geven je enkele tips mee.

Onze tips

Een goed fietsslot is essentieel. Op die manier maak je het de dief een stuk lastiger en daarmee verklein je de kans dat jouw fiets meegenomen wordt. Het meest aan te raden is om jouw fiets dubbel op slot te zetten, dus met een ringslot én een kettingslot. Zet je fiets ook niet alleen aan het voorwiel op slot. Dan kunnen ze namelijk je frame meenemen. En niet onbelangrijk: parkeer jouw fiets bij een bewaakte stalling of op een drukke plek.

Meer informatie

Daarnaast adviseren wij je om altijd een fietsverzekering af te sluiten. Mochten bovenstaande tips niet helpen, dan heb je in ieder geval je kosten terug! Wil je meer weten hoe jij jouw fiets kunt beschermen tegen diefstal? Of wil je weten welke beschermingsmiddelen wij in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.