Zakelijke oplossingen

Een elektrische bakfiets is zonder twijfel de beste manier om je lading een druk en dichtbevolkt stedelijk gebied binnen te krijgen. Je maakt ontelbare pick-ups en leveringen terwijl je onderweg nieuwe plekken ontdekt waarvan je anders het bestaan nooit kende. Fietsend door de smalle straatjes en snelle steegjes verrijk je je band met jouw stad en haar infrastructuur.

Fluit Tweewielers biedt aan ondernemers, stichtingen, gemeentes en alle andere partijen diverse zakelijke oplossingen. Van longtail cargo-fiets tot Tender met een capaciteit van maar liefst 2 europallets; Fluit Tweewielers is uw service-partner!

Wij lichten u graag alle mogelijkheden toe en laten u hieronder alvast wat voorbeelden van toepassingen zien. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en voor ieder vervoersprobleem is een oplossing. De gecreëerde oplossing zijn inmiddels toegepast op diverse partners welke variëren van groenvoorziening tot fotograaf en zelfs een brouwerij.


Snel en efficiënt:

Bezorgen met een busje is niet altijd even handig, zeker niet in de stad. Met een elektrische bakfiets heb je geen last van de drukte.

Goedkoper:

Nooit meer extra kosten voor benzine en verzekering

Duurzaam:

Met een e-bike heb je geen uitstoot, daarom draag je bij aan een schonere en stillere omgeving. Daarom is het ook mogelijk om via de overheid een subsidie te krijgen!

Flexibel:

Je elektrische bakfiets leent zich uitstekend voor andere doeleinden, privé of zakelijk.