Commercieel medewerker m/v

Commercieel medewerker m/v

Ben jij creatieveling die wij zoeken en heb je ervaring met verkoop, marketing en websites?

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Fluit Tweewielers is al jaren toonaangevend in de regio wat betreft fietsen in alle soorten en maten. Wij bestaan inmiddels al zo’n 30 jaar en werken al die jaren keihard aan de weg vooruit. Van kleine lokale fietsenwinkel in Keijenborg tot de grote toonaangevende winkel nu in Doetinchem met een florerende webshop met verkopen door heel Nederland en zelfs ver daarbuiten. En ook daar groeien wij hard door en zijn we ambitieus. Onze ambities lichten we graag toe in een gesprek.

De laatste jaren groeien wij hard door en dat zorgt dat er ruimte is voor versterking in ons team. Met de nadruk op team want wij doen het samen!

Ons aanbod is gevarieerd en loopt van high-end elektrische fietsen van bijvoorbeeld Riese & Müller en bakfietsen van onder andere Urban Arrow tot een step voor kinderen. We vragen je niet overal vanaf het begin verstand van te hebben maar je moet wel de motivatie, ambitie en energie hebben om hier bekend mee te raken. Daar helpen we je als team graag bij met onder andere dealertrainingen en een interne opleiding.

Wie zoeken wij?

Je werk zal zoals de titel aangeeft bestaan uit werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het verkopen van onze producten in zowel onze winkel als via onze website en webshop. Je adviseert klanten, je boekt producten in in de ruimste zin van het woord, begrijpt het doel en de verkoopmiddelen, begrijpt hoe een webshop werkt en bent creatief in het bedenken van marketing-uitingen en weet deze ook nog eens goed toe te passen. Technische kennis van de meest gangbare modellen en specificaties is daarbij handig maar die krijg je bij ons snel genoeg onder de knie.

Daarnaast heb je klantcontact, los je eventuele problemen in dat gebied op en maak je het voor de consument een feestje om klant te zijn bij ons. Je bent de schakel tussen verschillende kanalen en contactmogelijkheden.

Voor ons is het een grote pré als je enige technisch kennis ook in de praktijk kunt brengen maar creativiteit en leergierigheid zijn veelal natuurlijk de oplossing. MBO/HBO denkniveau is gewenst.

Ben je vers op de arbeidsmarkt, sta je open om te leren en om nieuwe dingen toe te passen dan mag je je zeker geroepen voelen. De technische kant en de implementatie daarvan is wellicht te specialistisch maar daar hebben we dan ook onze specialisten en contacten voor die dat voor je toepassen.

Wat bieden wij?

Een startbonus van €2500,- voor een serieuze kandidaat. Vraag ons naar de voorwaarden.

Wij bieden eenieder in ons team uiteraard een zeer marktconform salaris met een flexibele mogelijkheid tot het invullen van je uren. Onze insteek is dat je vrij bent je uren in te vullen zoals je dat uitkomt, we zijn daar zeer flexibel in maar verwachten uiteraard dan wel je volledige inzet.

Wij bieden je een uitdagende, leerzame, dynamische maar ook zeer zeker een gezellige omgeving om in te werken. Wij zorgen er voor dat je in deze omgeving niets tekort komt. Zo hebben we een moderne inrichting van ons voorraad- en factureringssysteem en hebben we een grote, moderne, nette en ruime werkplaats. Er wordt vanuit diverse kanten ondersteuning geboden zodat we als team optimaal kunnen functioneren. We hebben een ongekend ruim magazijn en zijn uniek in onze grote voorraden van fietsen die direct leverbaar zijn. Je werkplek wordt ingericht zodat hij van alle gemakken is voorzien en zodat je niet hoeft te vechten voor een plekje.

Heb jij zin om ons team te komen versterken, uit de sleur van de reguliere fietsenhandel te stappen of juist in de bruisende wereld van fietsen te beginnen? Kom je dan verbazen over hoe het ook kan in de fietsbranche!

Solliciteren kan op verschillende manieren maar om te beginnen willen we wel eerst graag een beeld van je krijgen. Dit kan door een mail te sturen naar hans@fluittweewielers.nl met een korte cv.

Daarbij hoef je echt niet ieder detail te vermelden maar we willen wel graag een beeld van je krijgen. Aan de hand hiervan zul je dan uitgenodigd worden voor een gesprek met een kop koffie waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen en je onze winkel, werkplaats en faciliteiten kunt bekijken. Dit doen we uitdrukkelijk wel alleen op afspraak.

We horen graag snel van je!

Krijg nu een startbonus van minimaal €2500,-*

(vraag naar de voorwaarden en condities)