Waarom het gezond is om de fiets te pakken

Waarom het gezond is om de fiets te pakken

Dat fietsen gezond is, wisten we al langer. Fietsen is namelijk uitstekend voor lichaam én geest. Wij leggen je graag uit waarom fietsen zo goed voor je is.

Vele voordelen

Mensen die regelmatig fietsen zijn vaak fitter en minder snel ziek. Ook zijn ze minder gestresst. Bovendien zorgt het voor een betere doorbloeding en spijsvertering. En na een goede fietstocht in de buitenlucht slaap je ’s nachts ook een stuk beter. Door fietsen maak je endorfine aan. Een stofje dat zorgt voor een goed humeur.

Milieuvriendelijk

Naast het feit dat het gezond is voor jouw lichaam en geest, is het ook nog eens goed voor het milieu! Een auto die op benzine rijdt, stoot CO2 uit. Elke kilometer zo’n 200 gram. Niet zo best voor het milieu. Fietsen zorgt voor minder geluidsoverlast en het neemt minder ruimte in op de weg. Pak dus wat vaker de fiets!

Meer informatie

Fietsen kan altijd en overal: het is immers super laagdrempelig. Je kunt de fiets snel pakken. Wil je meer weten over de voordelen? Of wil je graag weten welke producten we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Doetinchem. Wij staan heel erg graag voor je klaar.

Deel dit bericht