Urban Arrow

Urban Arrow

Ben je op zoek naar de specialist in Urban Arrow fietsen? Dan ben je bij Fluit Tweewielers in Doetinchem aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van dit merk in huis.

Urban Arrow maakt robuuste en wendbare elektrische fietsen. Dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen beweeg je razendsnel voort op deze elektrische bakfiets. Daarnaast zien ze er stijlvol uit. Fluit Tweewielers heeft dan ook een ruim assortiment aan veelzijdige Urban Arrow bakfietsen en accessoires. 

De fietsen van Urban Arrow zijn erg geavanceerd en voorzien van de laatste technieken. In onze showroom kun je terecht voor een ruim assortiment van dit hoogwaardige fietsenmerk. Als je de fiets bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat deze compleet afgemonteerd wordt. Wil je liever eerst een proefrit maken? Dat is bij ons zeker mogelijk. Kom langs in onze showroom en ervaar het fietsplezier op een Urban Arrow zelf!

Urban Arrow kopen bij Fluit Tweewielers

Urban Arrow is een topmerk dat enkel elektrische bakfietsen produceert. Het merk is opgericht in 2009 en wil steden met elektrische transportfietsen stiller maken en vergroenen. Ze maken aantrekkelijke, hoogwaardige bakfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen eenvoudig en snel door de stad kunnen bewegen. Daarnaast zien ze er ook nog eens mooi uit. Daarmee willen ze het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Inmiddels is het merk wereldwijd marktleider in elektrische bakfietsen.

De bakfietsen van Urban Arrow hebben een krachtige motor en een accu met een grote actieradius. Je brengt er dus moeiteloos de kinderen mee naar school, of neemt ze mee voor een ontspannen fietstocht in de omgeving.

Ontdek het zelf en kom langs in onze showroom in Doetinchem. Wij laten je graag alle mogelijkheden van het merk zien. Uiteraard kan je ook een proefrit maken om het fietsen met zo’n bakfiets zelf te ervaren. Tot snel!

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment fietsen van Urban Arrow, die je in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Reparatie en onderhoud
  • Ruim assortiment elektrische fietsen en toebehoren
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Koop bij een professionele fietsendealer

Ik koop mijn Urban Arrow fiets in Doetinchem bij de specialist

Ontdek onze uitgebreide collectie van Urban Arrow en kom langs in onze fietsenzaak in Doetinchem, of neem contact met ons op. Wij helpen je, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met het maken van de juiste keuze! Zo kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies in onze winkel. Ons team zal je adviseren over de juiste fiets van dit merk.