Uitgelicht merk: Urban Arrow

Urban Arrow Afdekhoes/Boxcover

Uitgelicht merk: Urban Arrow

Op zoek naar bakfietsen van Urban Arrow? Bij Fluit Tweewielers hebben we een ruim assortiment van dit fietsenmerk in huis. En dat is niet zonder reden: de Urban Arrow bakfietsen zijn de meeste veelzijdige bakfietsen die te verkrijgen zijn.

Over Urban Arrow

Het merk is opgericht in 2009 en wil steden met elektrische transportfietsen stiller maken en vergroenen. Ze maken aantrekkelijke, hoogwaardige bakfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen eenvoudig en snel door de stad kunnen bewegen. Daarnaast zien ze er ook nog eens mooi uit.

Onderscheidend vermogen

Dankzij de elektrische trapondersteuning is het mogelijk ieder terrein te verslaan. Hun elektrische bakfiets is geschikt om meerdere kinderen veilig mee te vervoeren. Dat maakt Urban Arrow de ideale bakfiets voor gezinnen. Ook zijn de bakfietsen gemakkelijk uit te breiden met accessoires zoals een regenkap of achterdrager.

Ruime collectie

De fietsen van Urban Arrow zijn dus erg geavanceerd en voorzien van de laatste technieken. In onze showroom kun je terecht voor een ruim assortiment van dit hoogwaardige fietsenmerk. Als je de fiets bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat deze compleet afgemonteerd wordt. Bekijk de exclusieve collectie van het merk hier.

Deel dit bericht