Uitgelicht merk: Giant

Uitgelicht merk: Giant

Giant is het grootste fietsmerk van de wereld. Daarbij staan ze bekend om het comfort, hoge mate van betrouwbaarheid en het sportieve rijgedrag. Verwacht bij Giant fietsen geen vrolijke kleurtjes en hippe designs, want bij Giant draait het om de laatste technologieën en prestatie. Veertig jaar geleden werd Giant opgericht om betere fietsen te bouwen. Fietsen zou voor iedereen over heel de wereld plezierig moeten zijn. Het moest het leven verrijken en dat is het doel van Giant nog steeds.

Giant fiets

Bij een Giant fiets kan je kwaliteit, snelheid en de laatste technologieën verwachten. Of het nou gaat om comfort of wendbaarheid, Giant is altijd op zoek naar het verleggen van grenzen. Fluit Tweewielers heeft een brede collectie van Giant fietsen. Wanneer je dus op zoek bent naar een sportieve fiets, dan ben je hier aan het juiste adres. Niet alleen de racefietsen zijn sportief uitgevoerd, maar dit is ook terug te vinden in de Giant elektrische fietsen en Giant stadsfietsen. Alle fietsen zijn ontworpen om eenvoudig lange afstanden te kunnen fietsen.

Innovatie – dat is Giant

Giant staat bekend om de perfect afgewerkte aluminium frames. Aluminium frames zijn licht en stevig en dus ideaal voor snelle en solide fietsen. Om altijd up-to-date te blijven en de allerbeste kwaliteit te leveren, is Giant constant in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe innovatieve productmethoden en -technologieën. Het merk staat hierbij in nauw contact met haar klanten, waardoor de wensen van de klant kunnen worden meegenomen in toekomstige innovaties. Ook de profs rijden op Giant fietsen en de e-bikes winnen testprijzen. Maar het allerbelangrijkste voor Giant is dat de fietsen de harten van mensen veroveren, die de fiets als een verrijking aan hun leven zien. Het maakt ze trots dat ze deel mogen uitmaken van alle fietsavonturen. Dit merkt je direct wanneer je op een van de vele sportieve Giant fietsen stapt!

Neem contact op

Goedkope Giant fietsen vind je hier bij Fluit Tweewielers in Doetinchem. Wij hanteren namelijk de beste prijsgarantie. Giant kent een rijk assortiment aan fietsen. Wil je persoonlijk en deskundig advies voor het kiezen van de juiste Giant fiets, dan kan je contact opnemen met het team van Fluit Tweewielers. Wij staan dagelijks voor je klaar om je verder te helpen.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *