Uitgelicht fietsenmerk: Victoria

Uitgelicht fietsenmerk: Victoria

Zoek je een nieuwe fiets? Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten fietsen van de hoogste kwaliteit. Wij hebben dan ook de beste merken in huis, zoals Victoria. Het Duitse fietsenmerk dat een jarenlange traditie heeft. Wij vertellen graag meer over dit merk.

Over Victoria

Het merk Victoria is ontstaan in 1886 en dankzij hun constante streven naar innovatie is het een deskundige en betrouwbare fabrikant. De fietsproducten van Victoria onderscheiden zich door hoge kwaliteit. Hierdoor zijn alle fietsen uitermate duurzaam en betrouwbaar. En dat zorgt voor lang fietsplezier.

Ons aanbod

Wij hebben voor ieders wens een geschikt model. Of je nou op zoek bent naar een fiets voor in de stad, voor het maken van een avontuurlijke trektocht of een fietsvakantie: bij ons kun je terecht voor de juiste fiets van Victoria. Kom langs in onze showroom en bekijk het aanbod. Ontvang advies en maak een proefrit.

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.