Uitgelicht fietsenmerk: Urban Arrow

Uitgelicht fietsenmerk: Urban Arrow

Urban Arrow maakt robuuste en wendbare elektrische fietsen. Dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen beweeg je razendsnel voort op deze elektrische bakfiets. Daarnaast zien ze er stijlvol uit. Fluit Tweewielers heeft een ruim assortiment aan veelzijdige Urban Arrow bakfietsen en accessoires. 

Over Urban Arrow

Het merk is opgericht in 2009 en wil steden met elektrische transportfietsen stiller maken en vergroenen. Ze maken aantrekkelijke, hoogwaardige bakfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen eenvoudig en snel door de stad kunnen bewegen. Daarnaast zien ze er ook nog eens mooi uit. Inmiddels is het merk wereldwijd marktleider in elektrische bakfietsen.

Ruim assortiment

De fietsen van Urban Arrow zijn dus erg geavanceerd en voorzien van de laatste technieken. In onze showroom kun je terecht voor een ruim assortiment van dit hoogwaardige fietsenmerk. Als je de fiets bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat deze compleet afgemonteerd wordt. Wil je liever eerst een proefrit maken? Dat is bij ons zeker mogelijk. Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf!

Deel dit bericht