Uitgelicht fiets: Giant DailyTour E+ 2 BD e-bike

Uitgelicht fiets: Giant DailyTour E+ 2 BD e-bike

Bij Fluit Tweewielers hebben we altijd prachtige fietsen in het assortiment. Dit keer lichten we één specifiek model uit: de Giant DailyTour E+ 2 BD e-bike. Deze is nu bij ons verkrijgbaar voor € 3.199,00 excl. btw.

Deze veelzijdige en praktische e-bike is bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik in diverse omgevingen. Alles is mooi ontworpen en zodanig gebouwd dat je makkelijk de belangrijkste dingen kunt meenemen. Met de motor heb je bovendien de mogelijkheid om in een automatische ondersteuningsmodus te rijden. Bekijk het model hier.

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.