Tern fietsen

Tern fietsen

Op zoek naar mooie Tern fietsen? Dan ben je bij Fluit Tweewielers in Doetinchem aan het juiste adres. Wij bieden in onze professionele fietsenwinkel namelijk een uitgebreid assortiment vouwfietsen van dit merk.

Het merk is vernoemd naar een zeevogeltje welke net zoals de vouwfiets erg klein en snel is. De oprichter van Tern is Josh Hon. Josh heeft in zijn loopbaan veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van vouwfietsen. Samen met zijn vader David Hon stond hij namelijk aan het roer van het bekende merk Dahon. Na jaren lang samengewerkt te hebben met zijn vader besloot Josh voor een andere richting te kiezen.

Tern werkt voortdurend aan een duurzame toekomst vanuit de kerngedachte dat de fiets – het ultieme hoog-efficiënte voertuig – centraal staat. Ze bouwen fietsen met als doel de wereld te veranderen. Of op zijn minst de manier waarop mensen zich voortbewegen. 

Kom langs in onze winkel en ontdek de verschillende mogelijkheden op het gebied van Tern fietsen met je eigen ogen!

Tern fietsen kopen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers staan kwaliteit en service voorop. Wij hebben als doel om voor iedereen een geschikte fiets aan te bieden. Dat is ook de reden dat wij de vouwfietsen van het hoogwaardige merk Tern in het assortiment hebben. 

Het merk is één van de populairste merken op het gebied van vouwfietsen. Het stoere uiterlijk wordt gecombineerd met een grote mate van comfort én de mogelijkheid om de fiets overal mee naartoe te nemen. Iedere fiets wordt ontwikkeld met de kernwaarden ‘duurzaam’, ‘mobiliteit’ en ‘gebruiksgemak’ in het achterhoofd.

Het resultaat van deze combinatie? Duurzame vouwfietsen waar je ook nog eens op gezien wilt worden! In onze showroom vind je dan ook een ruim aanbod van dit comfortabele, wendbare en praktische vervoersmiddel dat je overal eenvoudig naartoe brengt. Ideaal in een drukke stad of in het openbaar vervoer. We hopen je snel te zien in onze winkel!

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment Tern fietsen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • 3.000 m2 fietsplezier
  • Ruim 1500 fietsen op voorraad
  • Haal- en brengservice
  • Reparatie en onderhoud
  • Hoogwaardige topmerken
  • Deskundig en eerlijk advies

Ik koop mijn Tern fiets bij de specialist

Breng een bezoek aan onze fietsenwinkel in Doetinchem en ontdek onze uitgebreide collectie Tern fietsen. Onze specialisten helpen je, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met het maken van de juiste keuze! Zo vind je bij ons diverse modellen, geschikt voor iedere situatie. Uiteraard kun je ook een proefrit maken op de gewenste Tern vouwfiets. Wacht niet langer en kom langs!