Ruim assortiment Riese & Müller

Ruim assortiment Riese & Müller

Bij Fluit Tweewielers gaan we altijd voor kwaliteit en service op het hoogste niveau. Om die reden kiezen wij altijd voor de meest hoogwaardige fietsen van de beste merken. In onze collectie vindt u dan ook een ruime collectie van het topmerk Riese & Müller.

Over Riese & Müller

Riese & Müller bouwt niet gewoon fietsen. Het merk werkt constant aan de het verder verbeteren van fietsen en het doorvoeren van nieuwe innovaties. Het resultaat: high-end fietsen die zijn voorzien van de meeste geavanceerde eigenschappen en technieken. Maar het draait niet alleen om kwaliteit, ook het uiterlijk van deze fietsen is speciaal.

Diverse modellen

Naast de gewone elektrische fiets (die trapondersteuning bied tot 25 km per uur), biedt het merk ook speed pedelecs aan. Deze elektrische fietsen bieden trapondersteuning tot 45 km per uur. Stijlvol en comfortabel fietsen was nooit zo eenvoudig. Daarnaast biedt Riese & Müller de mogelijkheid om uw speed pedelec helemaal naar wens aan te passen.

Ruime collectie

De fietsen van Riese & Muller zijn dus erg geavanceerd en voorzien van de laatste technieken. In onze (online) showroom kunt u terecht voor een ruim assortiment van dit high-end fietsenwerk. Als u de fiets bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat deze compleet afgemonteerd wordt en – indien gewenst – ook thuisbezorg wordt. Bekijk de collectie hier.

Deel dit bericht