Riese & Müller

Riese & Müller

Zoek je fietsen van Riese & Müller? Dan ben je bij Fluit Tweewielers in Doetinchem aan het juiste adres. Wij bieden in onze professionele fietsenwinkel namelijk een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, cargo-bikes en vouwfietsen van dit merk. Riese & Müller is een Duitse fietsfabrikant die een breed scala aan hoogwaardige e-bikes produceert voor verschillende toepassingen, waaronder woon-werkverkeer, toeren, vracht en off-road rijden. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Markus Riese en Heiko Müller en is gevestigd in Darmstadt. De fietsen staan bekend om hun innovatieve ontwerp, hoogwaardige componenten en geavanceerde technologie. Ze bieden een scala aan modellen, waaronder stadsfietsen, trekkingfietsen, vouwfietsen, cargofietsen en mountainbikes. Met een Riese & Müller e-bike kun je genieten van de voordelen van elektrische trapondersteuning en comfortabel en efficiënt rijden, ongeacht het terrein of de afstand. Kom langs in onze winkel en ontdek de verschillende mogelijkheden op het gebied van Riese & Müller met je eigen ogen!

Riese & Müller fietsen kopen bij Fluit Tweewielers

Riese & Müller e-bikes zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en bieden verschillende voordelen, zoals gemakkelijk trappen dankzij de elektrische trapondersteuning, comfortabel fietsen over langere afstanden en een lagere impact op het milieu. Het merk heeft een sterke aanwezigheid in Europa, en vooral in Nederland en Duitsland worden Riese & Müller e-bikes veel gebruikt voor woon-werkverkeer en als alternatief voor auto’s en het openbaar vervoer. De e-bikes van dit merk zijn om die redenen erg populair in Nederland. Vandaar dat wij bij Fluit Tweewielers een brede collectie van dit merk in huis hebben. Het merk werkt constant aan het verder verbeteren van fietsen en het doorvoeren van nieuwe innovaties. Denk daarbij aan geïntegreerde accu’s, maar ook vrije riemen in plaats van kettingen. Daarnaast staat usability en onderhoudsvriendelijkheid hoog in het vaandel van dit Duitse topmerk op het gebied van elektrische fietsen. onderscheiden zich door hun kenmerkende design, het gebruik van hoogwaardige onderdelen en brede assortiment. Ontdek het zelf!

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment Riese & Müller fietsen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • 3.000 m2 fietsplezier
  • Ruim 1500 fietsen op voorraad
  • Haal- en brengservice
  • Reparatie en onderhoud
  • Hoogwaardige topmerken
  • Deskundig en eerlijk advies

Ik koop mijn Riese & Müller fiets bij de specialist

Breng een bezoek aan onze fietsenwinkel in Doetinchem en ontdek onze uitgebreide collectie van dit merk. Onze specialisten helpen je, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met het maken van de juiste keuze! Zo vind je bij ons diverse modellen, geschikt voor iedere situatie. Vanzelfsprekend kun je ook een proefrit maken op de gewenste fiets. Wacht niet langer en kom langs!