Riese & Müller: duurzame e-bikes

Riese & Müller: duurzame e-bikes

Riese & Müller staat met zijn producten voor een duurzame manier van leven. Het thema ‘duurzaamheid’ staat rood omcirkeld in hun bedrijfsstrategie. Voor iedere situatie bieden zij de perfecte e-bike. Het is om die reden dat wij bij Fluit Tweewielers een ruim assortiment van dit merk in huis hebben.

Over Riese & Müller

Het merk werkt constant aan de het verder verbeteren van fietsen en het doorvoeren van nieuwe innovaties. Denk daarbij aan geïntegreerde accu’s, maar ook vrije riemen in plaats van kettingen. Daarnaast staat usability en onderhoudsvriendelijkheid hoog in het vaandel van dit Duitse topmerk op het gebied van elektrische fietsen.

Onderscheidend vermogen

De e-bikes van Riese & Müller onderscheiden zich door hun kenmerkende design, het gebruik van hoogwaardige onderdelen en brede assortiment. Daarom is er in principe voor ieder type fietser de perfecte fietsmatch te vinden. Het rijgedrag staat altijd voorop bij de ontwikkeling van deze high-end fietsen. En dat merk je als gebruiker.

Ruime collectie

De fietsen van Riese & Müller zijn dus erg geavanceerd en voorzien van de laatste technieken. In onze showroom kun je terecht voor een ruim assortiment van dit high-end fietsenwerk. Als je de fiets bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat deze compleet afgemonteerd wordt. Bekijk de exclusieve collectie van het merk hier.

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.