Ontdek de innovaties op fietsgebied

Ontdek de innovaties op fietsgebied

De laatste jaren zijn er veel verschillende technologische ontwikkelingen geweest die de fietswereld hebben veranderd. Ontdek hier enkele innovaties op fietsgebied in 2023.

1. Connected bikes

Met behulp van ingebouwde sensoren en AI-technologie kunnen deze ‘Connected’ fietsers hun route delen met andere fietsers, GPS-routes volgen en informatie krijgen over de staat van hun fiets en meer.

2. Smart-lock technologie

Met behulp van deze technologie kunnen fietsers hun fiets op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Het systeem maakt gebruik van een fysiek slot, een app voor mobiele apparaten, een geavanceerd algoritme en sensoren.

3. Zonnepanelen

Zonnepanelen op fietsen kunnen worden gebruikt om energie op te wekken. Deze stroom wordt opgeslagen in een batterij en wordt gebruikt om het vermogen van de motor te verbeteren of om accessoires te activeren.

4. Lichtgewicht frames

Lichtgewicht frames maken het gemakkelijker om de fiets te verplaatsen en maken het ook makkelijker om de fiets op te bergen. Dit materiaal is namelijk lichter, sterker en stijver dan andere materialen.

5. Integraties

Er zijn E-bikes met geïntegreerde batterijen op de markt, waarbij gebruikers nog langere afstanden kunnen fietsen. Ook zijn er fietsen met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, zoals automatische verlichting en reflectoren.

Ruim assortiment

In ons ruime assortiment vind je diverse fietsen die zijn voorzien van de laatste technische snufjes. Door onze grote voorraad zit er altijd wel een geschikt model voor je tussen. In onze showroom kun je alle modellen bekijken en een passend advies ontvangen. Kom eens langs of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht