Nieuw: de Packster 70 vario van Riese & Müller

Nieuw: de Packster 70 vario van Riese & Müller

De collectie van Fluit Tweewielers is uitgebreid met een nieuw model van het topmerk Riese & Müller: de Packster 70 vario. Dit is een e-bike voor de gehele familie. Deze is nu bij ons te verkrijgen tegen 10% korting. Bekijk het aanbod hier.

Over het model

De Packster 70 maakt het leven gemakkelijk. Of u nu drie kinderen heeft of een hele berg boodschappen wilt vervoeren: de familie-e-bike brengt alles veilig naar de gewenste bestemming. Hierbij overtuigt de fiets met een supereenvoudige handling, veilige rijeigenschappen en milieuvriendelijke materialen.

Over Riese & Müller

Het merk werkt constant aan de het verder verbeteren van fietsen en het doorvoeren van nieuwe innovaties. Het resultaat: high-end fietsen die zijn voorzien van de meeste geavanceerde eigenschappen en technieken. Maar het draait niet alleen om kwaliteit, ook het uiterlijk van deze fietsen is speciaal.

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.