Kies voor een bezorgfiets

Kies voor een bezorgfiets

Ben jij op zoek naar een milieuvriendelijke, snelle en verrassend voordelige bezorgmogelijkheid voor jouw onderneming? Kies dan voor een elektrische bezorgfiets.

Vele voordelen

Met een bezorgfiets bezorg jij slim, snel en zorgeloos jouw product. Zeker in een drukke stad bezorg jij jouw pakketten en maaltijden sneller dan ooit. Deze elektrische bezorgfietsen zijn stevig, groen en ook nog eens voordelig. Zeker als jij ze leaset. Dit hebben wij al voor vele klanten mogen verzorgen. Lijkt jou dit ook wat? Neem dan contact op met ons voor een plan op maat!

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.