Johnny Loco: kwalitatief hoogstaande fietsen!

Johnny Loco: kwalitatief hoogstaande fietsen!

Bij Fluit Tweewielers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit fietsen en de beste service. Daarom hebben wij prachtige bakfietsen van Johnny Loco in ons uitgebreide assortiment. Hiermee ga je veilig en in stijl de weg op.

Over Johnny Loco

De extreem lichte bakfietsen van Johnny Loco hebben een uitgebalanceerd design met veiligheid en comfort als basis. Zo kun jij genieten van luxe en comfort. Het vervoeren van jouw kinderen en/of goederen gaat dan ook veilig en in stijl. Mede dankzij het kantelende achterframe heb je als gebruiker voldoende controle in elke situatie.

Betrouwbare fiets

Als je kiest voor een elektrische bakfiets van Johnny Loco, zal je geen spijt krijgen. Van klassieke designs en moderne onderdelen: de fietsen van het merk tonen veel aandacht voor detail en functioneren absoluut betrouwbaar. Of het nu een stads-, lifestyle-, toer- of bakfiets is, met deze bakfietsen ga je ontspannen en stijlvol over straat.​

Ontdek de mogelijkheden

In onze showroom kun je dus terecht voor een ruim assortiment van dit hoogwaardige fietsenmerk. Als je de elektrische bakfietsen bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat deze compleet afgemonteerd wordt. Wil je liever eerst een proefrit maken en de mogelijkheden ontdekken? Dat kan zeker. Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf!

Deel dit bericht