Hoge brandstofprijzen: de (elektrische) fiets als alternatief voor de auto

Hoge brandstofprijzen: de (elektrische) fiets als alternatief voor de auto

De afgelopen jaren merkten wij bij Fluit Tweewielers al een enorme stijging qua populariteit van de elektrische fiets. Dit is de laatste periode alleen maar toegenomen door de alsmaar stijgende brandstofprijzen.

Alternatief vervoersmiddel

Er zijn natuurlijk altijd al mensen die al enige tijd twijfelen of ze dagelijks de auto pakken of een elektrische fiets aanschaffen. Dit om bijvoorbeeld naar het werk te gaan of om grote afstanden af te leggen zonder moe te worden. De hogere brandstofkosten zorgen ervoor dat deze groep alsnog overstag gaat en kiest voor deze duurzame fiets.

Mooi zomerweer

Vanzelfsprekend speelt het mooie zomerweer ook een belangrijke rol. Wij merken ieder jaar weer dat veel mensen besluiten om een elektrische fiets te kopen voor de lente en zomer. Het is met dit weer een ideaal voertuig voor mooie fietstochten met lange afstanden. Maar ook perfect voor een rit naar de binnenstad voor de boodschappen.

Ruim assortiment

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten elektrische fietsen? Of wil je graag je fietswensen met ons doornemen? Dat kan natuurlijk! Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze uitgebreide showroom in Doetinchem. Wij hebben een ruim assortiment elektrische fietsen in verschillende types, kleuren en merken.

Deel dit bericht


Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.